Cadde 'İstediğim evi almak için futbolcu olmalıydım'

'İstediğim evi almak için futbolcu olmalıydım'

16.12.2017 - 09:41 | Son Güncellenme:

Oyuncu Ömür Özdemir’in ‘Fazla Şaapma’ adlı stand up gösterisine pop müziğin başarılı ismi Gökhan Türkmen konuk oldu.

İstediğim evi almak için futbolcu olmalıydım

Gergedan Yapım yapımcılığında Duru Tiyatro’da sahnelenen ‘Fazla Şaapma’ gösterisinde Ömür Özdemir’in eğlenceli şovuna eşlik eden Gökhan Türkmen, bilinmeyenlerini tiyatro severlerinin huzurunda anlattı.

Haberin Devamı

Ömür Özdemir’in ‘Senin ne kadar kazandığını merak ediyoruz?’ sorusuna ünlü şarkıcı, "Asgari kazanıyorum. Kazandığım para da çocuklarıma gidiyor. Evler alayım, yatırım yapayım derdinde değilim. Müzikten kazandığım parayı müziğe yatırayım istiyorum. Yapım şirketi kurdum ve stüdyo devraldım” cevabını verdi.

Bir zamanlar annesinin kendisine sürekli ev almasını tavsiye ettiğini belirten Gökhan Türkmen, "İstediğim evi almak için futbolcu olmalıydım. Şu anda istediğim evin sadece kirasını ödeyebilirim" sözleriyle izleyicileri kahkahaya boğdu.

"ŞARKILARIMI SATAMIYORUM"

"Şarkılarını ünlülere veriyor musun?" sorusu üzerine Türkmen, "Şarkı satamıyorum. İsteyenlere dinletiyorum ve 'bu şarkı bana uygun değil' diyorlar. İnsanlara bir şeyleri kabul ettirmek, beğendirmek çok zor. Sevgili Ayşegül Aldinç 'yapar mısın' diye sordu. 'Yaparım tabii' dedim. Söyledim ve sevdi. Ayşegül Aldinç’e bir şarkımı verdim” şeklinde konuştu.