Cadde İzleyici 'Ya Çok Seversen'i çok sevdi

İzleyici 'Ya Çok Seversen'i çok sevdi

07.07.2023 - 12:15 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı, Ay Yapım imzalı ‘Ya Çok Seversen,’ ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. Dizinin ikinci bölüm tanıtımı da yayınlandı.

Uzun zamandır merakla beklenen ve izleyicilerin beğenisini toplayan Ya Çok Seversen, sadece ülkemizde değil İtalya, İspanya, Rusya, Brezilya gibi toplam 16 ülkede sosyal medyanın gündem listelerinin ilk sıralarına yerleşti.

Haberin Devamı

Annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurt dışında geçiren, kimseye güven duymayan 'Ateş' (Kerem Bürsin) ile gerçek ailesini hiç tanımamış, dolandırıcılıkla para kazanan Leyla'nın 'Hafsanur Sancaktutan) yollarının kesişme hikayesini konu alan dizinin bölüm sonunda ikinci bölüm tanıtımı da izleyiciyle buluştu.

İzleyici Ya Çok Severseni çok sevdi

YILLAR SONRA AİLE EVİNE DÖNDÜ

Yayınlanan tanıtımda kardeşlerinin vasiliğini ve şirketin yönetim kurulunun başına geçmeyi kabul eden Ateş’in, yıllar sonra döndüğü aile evinde bir yanlış anlama sayesinde eve sığınan Leyla ile karşılaşması dikkat çekiyor. Çocuklara bakıcılık için geldiğini söyleyen Leyla’nın tavırlarından şüphelenen Ateş’in kapıya gelen gerçek bakıcı karşısında ne yapacağı yeni bölüme dair merakı artırıyor.

İzleyici Ya Çok Severseni çok sevdi

Haberin Devamı

Ya Çok Seversen dizisi, yeni bölümü ile 13 Temmuz Perşembe akşamı Kanal D’de.