Cadde İzmir'de ayakta alkışlanan performans

İzmir'de ayakta alkışlanan performans

14.03.2018 - 17:14 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl yayımladığı 'RocKuba' albümünde birbirinden ünlü oyunculara rock hitlerini latin düzenlemeleri ile yorumlatan prodüktör, aranjör ve piyanist Emir Ersoy, projenin konserlerine oyuncu arkadaşları ile devam ediyor.

İzmirde ayakta alkışlanan performans

İZMİRLİLERLE BULUŞTULAR

Emir Ersoy ve orkestrası, İzmir Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nin açılışının 10'ıncı yılı için gerçekleştirdikleri konserde salonu dolduran İzmirlilere çok keyifli bir gece yaşattı. Gecenin konukları Hande Subaşı ve Keremcem oldu.

Haberin Devamı

Performansları ve espirileri ile İzmirli müzikseverlerden tam not alan Emir Ersoy, Hande Subaşı ve Keremcem, İzmir'e ve sanatsever İzmirlilere övgüler yağdırdı.

Emir Ersoy'un düzenlemeleri ile sahnede Hande Subaşı Je'taime, Ben Böyleyim ve Bekle Dedi Gitti, Keremcem ise Nerelere Gideyim, Sway ve Ben Böyleyim şarkılarını seslendirirken, 3'lü RocKuba albümünde yorumladıkları 'Tastamam'ı da sahnelerine taşıdı.

Emir Ersoy, Hande Subaşı ve Keremcem, gecenin finalini Ekim 2017'de kaybettiğimiz efsane sanatçı, Kalipso Kralı ve Emir Ersoy'un babası Metin Ersoy'un 'Vakit Yok Gemi Kalkıyor Artık' şarkısıyla yaptı. Salonu dolduran yüzlerce İzmirlinin ayakta alkışladığı performansta duygu dolu anlar yaşandı.

Haberin Devamı