Cadde İzzet Antebi'nin Tuvana Türkay'sız kutlaması! 'Tek başıma çıkamaz mıyım?'

İzzet Antebi'nin Tuvana Türkay'sız kutlaması! 'Tek başıma çıkamaz mıyım?'

31.10.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

İş insanı İzzet Antebi ile kendisinden 14 yaş küçük oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay (31) ikilisinden Antebi, önceki akşam Rumeli Hisarı'nda kameralara yansıdı. Ablasının doğum gününü kutladıklarını söyleyen iş insanının geçtiğimiz ay ailesiyle tanıştırdığı Türkay'ın kutlamada olmaması dikkat çekerken, Antebi konuyla ilgili açıklama yaptı.

İzzet Antebinin Tuvana Türkaysız kutlaması Tek başıma çıkamaz mıyım

Temmuz 2021'de Women’s Style Türkiye dergisine röportaj veren Tuvana Türkay, aşkın kendisi için ne ifade ettiği sorulunca, dikkat çeken bir açıklamaya imza atarak, "İnsan anne karnına düştüğü andan itibaren sevgiye muhtaç bir canlı. Sevgi ile bir insana yaptıramayacağımız hiçbir şeyin olmadığına inanırım. Gelin görün ki bu kıymetli ihtiyaç ile her an her saniye karşılaşamıyoruz. Çok uzun zamandır bu duyguyu unuttum. Ben hiç aşık oldum mu, bunu bilmiyorum. Aşkın içinde hala derin anlamlar arıyorum ve karşılığını bulamıyorum. Ama sevince, benim bile kendime inanamadığım bir fedakarlığa ve şefkate bürünüyorum. Gözlerimden ateş çıkıyor sanki. Sevmek her olmazı mümkün kılıyor" demişti.

Haberin Devamı

İzzet Antebinin Tuvana Türkaysız kutlaması Tek başıma çıkamaz mıyım

AŞK BÖYLE BELGELENDİ

"Hiç aşık oldum mu, bilmiyorum" diyen oyuncu ile iki çocuğunun annesi Didem Sarı'yla 12 yıllık evliliğini 2021'de anlaşmalı olarak noktalayan İzzet Antebi, önceki aylarda Bodrum'da objektiflere yakalanmıştı. Türkay ve kendisinden 14 yaş büyük Antebi, Gündoğan'daki bir mekana el ele gelmiş, böylece magazin gündeminden düşmeyen aşk iddiası belgelenmişti.

CİCİ ANNE TUVANA

İkili, kısa süre sonra bu kez Yeniköy’de görüntülenmişti. Ünlü çiftin yanında Antebi’nin kızı Mila da vardı. Oyuncu, yemek boyunca sevgilisinin kızıyla sohbet etmişti. Çıkışta gazetecilerin beklediğini öğrenen sevgililer, Bodrum’da el ele poz vermelerine rağmen bu kez aynı kareye girmekten kaçınmıştı. Mekandan ilk çıkan Tuvana Türkay olmuştu. Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında sessiz kalan oyuncu, oradan hızlıca uzaklaşmıştı.

Haberin Devamı

CENNET KOYU'NDA ROMANTİK ANLAR

Tuvana Türkay-İzzet Antebi çifti, sonrasında ise Bodrum Cennet Koyu’ndaki lüks botta görüntülenmişti. Güzel oyuncu, denize girmeden önce iş insanı sevgilisini öpmüştü. Suda uzun süre kalan Türkay, Antebi ile romantik anlar yaşamıştı. Fit vücuduyla dikkat çeken 31 yaşındaki oyuncu, gün boyu güneşlenmişti.

"YANLIŞ BİR ŞEY YOK"

Bu yazın en çok konuşulan aşıklarından olan Antebi-Türkay çiftinden iş insanı, son olarak önceki gece Rumeli Hisarı'ndaki bir balıkçıda ailesi ile birlikte ablasının doğum gününü kutladı. Mekan çıkışında basın mensuplarının objektiflerine takılan Antebi, "Yanlış bir şey yok, ablamın doğum gününü kutladık" diyerek; hızlı adımlar ile arabaya doğru yürüdü.

İzzet Antebinin Tuvana Türkaysız kutlaması Tek başıma çıkamaz mıyım

Gazetecilerin, "Tuvana Hanım'ı göremedik. Ayrıldınız mı?" sorusuna İzzet Antebi; "Tek başıma çıkamaz mıyım? Ayrılık yok. Her şey gayet de güzel" diyerek güldü.

Geçtiğimiz ay sevgilisinin ailesiyle tanışan Tuvana Türkay'ın bu kutlamada olmaması, Antebi'nin açıklamasına rağmen kafa karıştırdı.