Cadde Jake Gyllenhaal'dan Jennifer Aniston itirafı! 'Cinsellik içeren sahneler işkence gibiydi'

Jake Gyllenhaal'dan Jennifer Aniston itirafı! 'Cinsellik içeren sahneler işkence gibiydi'

27.12.2022 - 13:46 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Jennifer Aniston, geçtiğimiz ay bir dönem çocuk sahibi olmak istediğini dile getirmesiyle ve yaşadığı süreci anlatmasıyla adından söz ettirmişti. Gündem olan açıklamaların ardından Jake Gyllenhaal, katıldığı bir programda meslektaşıyla ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. İşte detaylar...

Jake Gyllenhaaldan Jennifer Aniston itirafı Cinsellik içeren sahneler işkence gibiydi

'Freinds' dizisinin yıldızı Jennifer Aniston, geçtiğimiz ay ilk kez bir dönem hamile kalmaya çalıştığını açıklamış ve Allure dergisine konuşarak bu süreçte yaşadığı zor günleri anlatmıştı. "Eğer bunları yaşamamış olsaydım, asla olmam gereken kişi olamazdım. Bu yüzden tüm bu şeyler için minnettarım" ifadelerini kullanan Aniston, şöyle konuşmuştu:

Haberin Devamı

Hamile kalmaya çalışıyordum. Benim için zorlu bir yoldu. Tüp bebek tedavisinden geçiyordum, Çin çayları içiyordum. Yapılabilecek ne varsa yaptım. Gençliğimde birinin bana, 'Yumurtalarını dondur. Kendine bir iyilik yap' demesi için her şeyimi verirdim. O zamanlar bunu düşünmüyorsun. Ve artık çocuk sahibi olma şansım kalmadı.

Jake Gyllenhaaldan Jennifer Aniston itirafı Cinsellik içeren sahneler işkence gibiydi

"TAMAMEN YALAN"

1994'ten 2004'e kadar hit sitcom dizisi 'Friends'te rol olan Jennifer, kariyerine çok odaklandığını ve gelecekteki benliğinin bir gün evlenip çocuk sahibi olmak isteyebileceği gerçeğini düşünemeyecek kadar meşgul olduğunu itiraf etmişti. Brad Pitt ile evliliği süresince hamile kalmadığı için sürekli medya baskısına maruz kalan Aniston, şu açıklamayı yapmıştı:

O zamanlar sadece kariyerime önem verdim. Kocamın beni terk etmesinin ona bir çocuk vermemem olduğu dedikoduları ise tamamen yalandı. Artık saklayacak hiçbir şeyim yok.

Çocuk sahibi olamayacağı gerçeğiyle barıştığını söyleyen Aniston, kendisi hakkında kötü düşünmeyi bıraktığını ve bugün olduğu kişinin kendisini iyi hissettirdiğini de eklemişti.

İKİ KEZ EVLENDİ

İkinci evliliğini 2015 yılında ABD'li aktör Justin Theroux ile yapan Jennifer Aniston, iki yıl sonra eşinden boşanmıştı. Evli oldukları dönemde Aniston'ın hamile olduğu yönündeki haberler basına yansımış, ancak ikili bunları yalanlamıştı.

Haberin Devamı

Jake Gyllenhaaldan Jennifer Aniston itirafı Cinsellik içeren sahneler işkence gibiydi

"İKİSİNİN KARIŞIMI GİBİYDİ"

Tüm bunların ardından Jake Gyllenhaal'dan Aniston ile ilgili bir itiraf geldi. Ünlü oyuncu, erçek hayatta Hollywood yıldızından hoşlandığı için Jennifer Aniston ile samimi sahneler çekmenin kolay olmadığını açıkladı.

42 yaşındaki aktör, The Howard Stern Show'da 2002 yapımı 'The Good Girl' adlı filmdeki cinsellik içeren sahnelerinin çekimleri hakkında konuştu. Gerçek hayatta hoşlandığı biriyle cinsellik içeren sahneler çekmenin 'işkence' olup olmadığı sorulan ünlü isim, "İşkenceydi, evet öyleydi; ama aynı zamanda değildi de. Yani, hadi ama. İkisinin karışımı gibiydi" cevabını verdi.

Jake Gyllenhaaldan Jennifer Aniston itirafı Cinsellik içeren sahneler işkence gibiydi

"İZLEYEN 50 KİŞİ VARDIR"

DailyMail'de yer alan habere göre; Gyllenhaal, sahnelerini 'mekanik doğası' gereği Jennifer'a karşı gerçek duygularını saklamayı başardığını da söyledi.

"Cinsellik içeren sahneleri çekmek garip bir iştir, çünkü izleyen 30, belki de 50 kişi vardır" diyen aktör, bu sahnelerin 'bir dans gibi olduğunu, kamera için koreografi yapıldığını' da açıkladı.