Cadde Jennifer Aniston nişanlandı mı? Pırlanta yüzüğü dikkat çekti

Jennifer Aniston nişanlandı mı? Pırlanta yüzüğü dikkat çekti

26.02.2024 - 17:17 | Son Güncellenme:

Son beş yıldır romantik bir ilişkisi olmadığı bilinen Jennifer Aniston, 2024 SAG Ödülleri'nde dev bir pırlanta yüzük taktı. Daha önce iki kez evlenip boşanan oyuncunun pozları hayranlarını heyecanlandırırken, 'nişan' iddialarını da beraberinde getirdi.

Jennifer Aniston nişanlandı mı Pırlanta yüzüğü dikkat çekti

Jennifer Aniston, geçtiğimiz gün California'da düzenlenen ve 'Oscar'ın habercisi' olarak adlandırılan SAG Ödülleri'nde 'The Morning Show'daki rolüyle aday gösterildi. 'Friends' yıldızı, ödülü 'The Crown' dizisinde 'Princess Diana'yı oynayan Avustralyalı aktris Elizabeth Debicki'ye kaptırdı.

Haberin Devamı

Göğüs dekolteli ve kalça hizasında yırtmaçlı, vücudu saran gümüş rengi elbisesiyle göz kamaştıran yıllara meydan okuyan 55 yaşındaki oyuncu, kırmızı halı şıklığıyla adından söz ettirmeyi başardı.

Jennifer Aniston nişanlandı mı Pırlanta yüzüğü dikkat çekti

NİŞAN SÖYLENTİLERİNE NEDEN OLAN POZLAR

Aniston adına ödül töreninin en dikkat çekici detayı ise takılar oldu. Nitekim şu sıralar bir ilişkisi olmamasına karşın oyuncu, tören boyunca sol elinde dev bir pırlanta/elmas yüzükle objektiflere yansıdı. Kameralara da yüzüğüyle poz veren Jennifer, nişanlanmış olabileceği dedikodularını alevlendirdi.

Jennifer Aniston nişanlandı mı Pırlanta yüzüğü dikkat çekti

OLAYLI AYRILIK!

2000 yılında meslektaşı Brad Pitt'le hayatını birleştiren Aniston, 2005'teki ayrılığı ile Hollywood'un en çok konuşuylan boşanmalarından birine imza atmıştı. 2012'de Justin Theroux ile nişanlanıp, üç yıl sonra evlenen ABD'li yıldız, 2017'de ikinci evliliğine de nokta koymuştu. Güzel oyuncunun, evlilikleri dışında ünlüler dünyasından Paul Rudd, Tate Donovan, Vince Vaughn ve John Mayer'le ilişkisi olmuştu.

Jennifer Aniston nişanlandı mı Pırlanta yüzüğü dikkat çekti

Haberin Devamı

"HALA AŞKA AÇIĞIM"

Güzelliği ve formda görüntüsü ile genç kızlara taş çıkartan ABD'li aktris, üçüncü evliliği düşünüp düşünmediği sorulduğunda, "Asla asla demiyorum ama bununla ilgilenmiyorum. Yine de bekarlık bazen bunaltıcı olabiliyor. Hâlâ aşka açığım. Bir ilişkiyi çok isterim. Kim bilir? Bazen 'Desteğe ihtiyacım var' demek istediğim anlar oluyor. Eve gelip birine sarılıp, 'Zor bir gündü' demek harika olurdu" ifadelerini kullanmıştı.

Jennifer Aniston nişanlandı mı Pırlanta yüzüğü dikkat çekti

"DOĞU KİŞİYLE TANIŞACAĞINA İNANIYOR"

Geçtiğimiz yaz ABD magazin basınına konuşan bir kaynak ise "Jennifer içten içe önünde sonunda doğru kişiyle tanışacağına inanıyor. Ancak bu gerçekleşmezse kendini hırpalamayacak çünkü kendi başına da gayet iyi" açıklamasını yapmıştı.