Cadde Jennifer Lopez: Bayan Affleck olmaktan gurur duyuyorum!

Jennifer Lopez: Bayan Affleck olmaktan gurur duyuyorum!

09.11.2022 - 11:32 | Son Güncellenme:

Magazin dünyasında 'Bennifer' olarak anılan ve ayrılmalarından 18 yıl aradan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturarak peri masallarını tamamlamıştı. Ünlü çiftten Vogue'a konuşan Lopez, eski aşkıyla nasıl tekrar bir araya geldiklerini anlatarak; soyadını Affleck olarak değiştirmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Jennifer Lopez: Bayan Affleck olmaktan gurur duyuyorum

Milliyet.com.tr
Bir dönem magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olarak gösterilen, şarkıcı Jennifer Lopez (53) ile aktör Ben Affleck (50), 2002 yılında nişanlanmışlardı. 2003'teki düğünlerini erteleyen çift, bir yıl sonra da yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından Affleck, Jennifer Garner ile evlenip üç çocuk sahibi olurken; Marck Anthony ile dünaevine giren Lopez'in iki çocuğu olmuştu.

Haberin Devamı

Garner ile 13 yıllık evliliğini bitiren Affleck ve 2004'te nikah masasına oturduğu Anthnoy'den 2014'te boşanan Lopez, daha sonra başka ilişkiler yaşasalar da; aradıkları mutluluğu bulamamıştı.

İkili, geçen sene ise kendilerini yine birbirlerinin kollarında bulmuştu. Yıllar sonra barışmalarının üzerinden çok geçmeden 'Bennifer', temmuz ayında Las Vegas'ta sade bir törenle dünyaevine girmelerinin ardından; üç gün süren büyük bir düğün yaparak günlerce konuşulmuştu.

Jennifer Lopez: Bayan Affleck olmaktan gurur duyuyorum

E-POSTA GÖNDERMİŞ

Tüm bunların ardından Jennifer Lopez, aşklarını yeniden alevlendirmek için ilk adımı şimdiki kocası Ben Affleck'in attığını açıkladı. Vogue'a konuşan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Aramızda her zaman gerçek bir aşk olduğu gerçeğinden kaçmadım. Hayatımdaki insanlar Ben'in çok ama çok özel bir insan olduğunu biliyorlardı. Yeniden bağlantı kurduğumuzda, benim için bu hisler hâlâ çok gerçekti.

53 yaşındaki Lopez, 50 yaşındaki Affleck'in o dönemki sevgilisi Ana De Armas'tan ayrıldıktan sonra; kendisine e-posta gönderdiğini ve bir röportajında onun hakkında konuştuğunu bildirdiğini söyledi. İkili, sonrasında konuşmaya devam etti ve sonunda görüşmeye başladılar.

Haberin Devamı

Ancak şarkıcı, eski bir sevgiliyle yeniden bağlantı kurmanın her zaman iyi bir fikir olmadığını da belirterek; "Bunu herkese tavsiye eder miyim, bilmiyorum. Bazen birbirinizi aşarsınız ya da sadece farklı şekilde uzaklaşmış olursunuz" dedi.

Jennifer Lopez: Bayan Affleck olmaktan gurur duyuyorum

"YOLCULUK HEKES İÇİN BİR GİZEM"

Lopez, kendisinin ve Affleck'in 'birbirlerini kaybettiklerini' ve sonra tekrar 'bulduklarını' açıklayarak, "Çok gençken hissettiğiniz sevgiyi tekrar yaşayıp yaşayamayacağınızı merak ediyorduk, tek istediğimiz hayatımızda bir nevi huzur dolu bir yere gelmekti. İnsanlarla aşk yaşıyorsunuz, bir şeyler arıyorsunuz, bağlantı kuruyorsunuz, bağlantınızı kesiyorsunuz ve 'Tanrım, hayat bu mu? Bir atlıkarınca, hız treni, karnaval yolculuğu gibi mi?' diye soruyorsunuz. Ve sonra bazı şeyler yerine oturuyor. Ama buna ulaşan yolculuk, herkes için bir gizem" diye konuştu.

"GELENEKSELLİKTEN HOŞLANIYORUM"

JLo, evliliklerinin modern bir ilişki olduğundan da bahsederek, kocasının soyadını almaktan 'gurur duyduğunu' ve bu hareketi 'güçlendirici' bulduğunu söyledi:

İnsanlar hala bana Jennifer Lopez diyecek. Ama yasal adım Bayan Affleck, çünkü evlendik. Biz karı kocayız. Bununla gurur duyuyorum. Soyadımı değiştirmenin romantik olduğunu hissediyorum. Geleneksellik de taşıyor, sanırım ben böyle şeylerden hoşlanan bir kadınım.

Jennifer Lopez: Bayan Affleck olmaktan gurur duyuyorum

Affleck'in soyadını Lopez olarak değiştirme olasılığı da sorulan şarkıcı, "Bu geleneksel değil. Romantizm taşımıyor. Bu bir 'güç' hareketi gibi geliyor bana. İnsanların bu konuda farklı şeyler düşündüğünü biliyorum ve bu da sorun değil" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

ÇOCUKLARINI BİRLİKTE YETİŞTİRİYORLAR

Ünlü isim, Ben Affleck'in Jennifer Garner ile evliliğinden dünyaya gelen çocukları Violet (16), Seraphina (13) ve Samuel'i (10) yetiştirirken, kocasının eski eşiyle birlikte hareket ettiklerini de paylaşarak, Garner ile 'harika' bir 'yardımcı ebevenylik' ilişkileri olduğunu açıkladı.