Cadde Jessica Biel'den 40 yaş pozu: Gezegendeki en sevdiğim iki erkekle kutluyorum

Jessica Biel'den 40 yaş pozu: Gezegendeki en sevdiğim iki erkekle kutluyorum

05.03.2022 - 11:17 | Son Güncellenme:

ABD’li şarkıcı Justin Timberlake ile evli olan oyuncu Jessica Biel, yeni yaşını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı. Biel, “Geçmişte Justin ve benim çocuksuzken yaşadığımız muhteşem geçen doğum günlerini hatırladım. Şimdi 40’ıncı yaşımı, pastalar, balonlar ve gezegendeki en sevdiğim iki erkekle kutluyorum" notunu paylaştı.

Jessica Bielden 40 yaş pozu: Gezegendeki en sevdiğim iki erkekle kutluyorum

Justin Timberlake ve Jessica Biel, 2012 yılında dünyaevine girmişti. Mutlu evliliklerinden iki çocuk sahibi olan çift, son olarak küçük bir kasabada yaşama kararı aldı. 

Haberin Devamı

40 yaşına giren Jessica Biel, iki çocuğuna sarılırken verdiği pozları Instagram hesabından paylaşarak, altına şu notu düştü:

“Geçmişte Justin ve benim çocuksuzken yaşadığımız muhteşem geçen doğum günlerini hatırladım. Şimdi 40’ıncı yaşımı, pastalar, balonlar ve gezegendeki en sevdiğim iki erkekle kutluyorum. Tüm sevginiz için teşekkürler. Sizi seviyorum ailem...”

Jessica Bielden 40 yaş pozu: Gezegendeki en sevdiğim iki erkekle kutluyorum

ESKİ SEVGİLİSİNDEN ÖZÜR DİLEDİ
1998 ile 2002 yılları arasında meslektaşı Britney Spears ile aşk yaşayan Justin Timberlake, yıllar sonra eski sevgilisinden özür dilemişti.

Timberlake, Spears'ın hayatını konu alan 'Framing Britney Spears' adlı belgeselin ardından, "Mesajları, yorumları ve birçok şeyi gördüm. Açıklama yapmak istedim. Sergilediğim davranışların sorunlara yol açtığı dönem için pişmanım. Doğru olan şeyi yaparak konuşmadığım için üzgünüm. O anlarda yetersiz kaldığımın ve pek çok insanın bundan faydalandığının farkındayım. Britney Spears ve Janet Jackson'dan özellikle özür diliyorum. Her ikisi de değer verdiğim ve saygı duyduğum kadınlar. Çuvalladığımı biliyorum" açıklamasını yapmıştı.

Jessica Bielden 40 yaş pozu: Gezegendeki en sevdiğim iki erkekle kutluyorum