Cadde Johnny Depp'e hırsız şoku! Banyo yaparken yakalandı

Johnny Depp'e hırsız şoku! Banyo yaparken yakalandı

23.03.2021 - 15:45 | Son Güncellenme:

Daha önce de evine hırsız giren Hollywood yıldızı Johnny Depp, bu defa ilginç bir davetsiz misafirle karşı karşıya kaldı. Evine giren bir kişi, aktörün banyosunda yıkanırken polis tarafından yakalandı.

Johnny Deppe hırsız şoku Banyo yaparken yakalandı

Ocak ayında evine hırsız giren Johnny Depp’in başı ikinci kez evindeki ‘davetsiz misafirle dertte. 57 yaşındaki ABD'li oyuncunun, Hollywood Hills’teki evine giren bir kişinin; evde kendisine içki aldığı ve polis tarafından yakalandığında aktörün banyosunu kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

POLİS GELDİĞİNDE YIKANIYORDU

Geçen hafta bir kişinin Depp’in evine arka bahçeden girdiğini gören komşuların polise haber vermesi üzerine, eve giren kişi kıskıvrak yakalandı. TMZ’nin haberine göre, tutuklanan ve vandallıkla suçlanan kişi, polis kapıyı kırıp içeri girdiğinde, Depp’in banyosunda yıkanıyordu. Olay sırasından usta oyuncunun evde olup olmadığı açıklanmadı.

Daha önce de aynı eve hırsızlık amacıyla giren bir kişi, komşuların ihbarı üzerine yakalanmıştı. Evsiz kadın, Depp’in lüks malikanesine camı kırarak girmiş, evin alarm sisteminin devreye girmesiyle birlikte polisler eve ulaşmıştı. Olay esnasında aktörün evde olmadığı öğrenilmişti.

Johnny Deppe hırsız şoku Banyo yaparken yakalandı

İFTİRA DAVASINI KAYBETTİ

Depp'in 2015'te evlenip iki yıl sonra boşanmaya karar verdiği Amber Heard, aktörün kendisine şiddet uyguladığını ileri sürmüştü. Depp kendisine "eş döven" diyen İngiliz The Sun Gazetesi'ne tazminat davası açtı. Ancak bu davayı kaybetti.

Haberin Devamı

FİLMDEN KOVULDU

Johnny Depp, 2016’daki boşanmanın ardından, eski eşini 'dövdüğünü' yazdığı için The Sun gazetesine iftira davası açmıştı. Kendisi hakkında eski eşi Amber Heard'a şiddet uyguladığı iddiasını gündeme taşıyan The Sun gazetesine açtığı iftira davasını kaybeden oyuncu, Warner Bros. tarafından Fantastic Beasts (Fantastik Canavarlar) serisinden kovulmuştu.

Johnny Deppe hırsız şoku Banyo yaparken yakalandı

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS