Cadde Justin Bieber dünya turnesini gelecek seneye erteledi

Justin Bieber dünya turnesini gelecek seneye erteledi

07.10.2022 - 17:36 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz Haziran ayında kendisine bir çeşit yüz felci olan Ramsay Hunt sendromu teşhisi konulan Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, sağlık sorunları nedeniyle dünya turnesine ara vermişti. Güney Amerika, Güney Afrika ve Asya’da konser vermesi planlanan 28 yaşındaki ünlü isim, turneyi gelecek seneye erteleme kararı aldı.

Justin Bieber dünya turnesini gelecek seneye erteledi

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile yüz felci geçirdiğini ve yüzünün yarısını hissetmediğini paylaşmıştı. Ramsay Hunt sendromu teşhisi konulduğunu söyleyen Bieber, sağlığı nedeniyle turneye ara vermişti.

Haberin Devamı

"SAĞLIĞIM ÖNCELİK HALİNE GETİRMELİYİM"

'Justice World' dünya turnesi kapsamında Güney Amerika, Güney Afrika ve Asya’da konser vermesi planlanan 28 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz ay Instagram’da paylaştığı bir mesajda, "Şu anda sağlığımı öncelik haline getirmem gerekiyor. Şu an için turneye ara vereceğim" açıklamasını yapmıştı.

Justin Bieber dünya turnesini gelecek seneye erteledi

GELECEK YILA ERTELENDİ

Kanadalı şarkıcı Bieber, yaptığı yeni açıklamada net bir zaman vermeden konserlerin 'gelecek yıl' düzenleneceğini paylaştı. Biletlerini almış olan hayranlarının ise yeni tarihler belirlendiğinde bilgilendirileceğini ifade etti.

VİDEO İLE HASTALIĞINI ANLATMIŞTI

Bieber, haziran ayında sosyal medyada yayınladığı video ile yüzünün sağ kısmının felç olduğunu, Ramsay Hunt sendromuna yakalandığını duyurmuştu. Yüzünün yarısını hissedemediğini belirten pop yıldızı, yüz felcinin geçici olduğunu ama bazı komplikasyonlar sonucu kalıcı olabileceğini söylemişti. Şarkıcının paylaştığı videoda sağ gözünü kırpamadığı ve yüzünün sağ tarafını hareket ettiremediği görülürken, video paylaşımının ardından şarkıcı “Yemek yemem giderek zorlaşıyor, lütfen benim için dua edin” ifadesini kullanmıştı.

Justin Bieber dünya turnesini gelecek seneye erteledi

Haberin Devamı

RAMSAY HUNT SENDROMU NEDİR?

Ramsay Hunt sendromu (RHS) akut olarak gelişen yüz felcidir. Varicella Zoster adlı virürün neden olduğu ve genelde orta yaşlılarda görülen hastalık, kendini şiddetli kulak ağrısıyla belli ediyor. Virüs, özellikle de yüz sinirlerini etkilediği için Bieber’da da görülen yüz felci gibi semptomlara neden oluyor.