Cadde Kaan Tangöze'nin kahvarengi montu moral bozdu!

Kaan Tangöze'nin kahvarengi montu moral bozdu!

28.12.2023 - 08:05 | Son Güncellenme:

Kaan Tangöze yedi yıldır her kış sezonunda severek giydiği, eski eşi Seçkin Piriler'in kendisi olduğu ortaya çıkan kahverengi montunu havaların soğumasıyla yine gardırobundan çıkardı. Ünlü solist, yedi yıldır her kış üzerinden çıkarmadığı montun, boşandığı eşi Seçkin Piriler'in hediyesi olduğu sorularını duyunca ne yapacağını şaşırdı.

Kaan Tangözenin kahvarengi montu moral bozdu

Kaan Tangöze, 2010'da evlendiği model ve oyuncu Seçkin Piriler'den 2017’de boşanmıştı. İkilinin bu evlilikten Hakan ve Volkan adında iki oğlu olmuştu. Tangöze, 2018'de ise meslektaşı Kıvılcım Ural ile nikah masasına oturmuş ve İlayda adını verdikleri kızları dünyaya gelmişti.

Haberin Devamı

"KARDA YÜRÜYÜP İZİNİ BELLİ ETMEYENLERDENMİŞ"

41 yaşındaki eski manken, evli olduğu dönemde aldatıldığı iddiasıyla ilgili olarak , “Karda yürüyüp izini belli etmeyenlerdenmiş. Konseri olmadığında hep evdeydi. Meğer konserlerine götürüyormuş” demişti.

Kaan Tangözenin kahvarengi montu moral bozdu

SEÇKİN'DEN MONT İTİRAFI

Geçtiğimiz haftalarda 2. Sayfa'nın canlı yayınına katılan Piriler, olaylı bir şekilde boşandığı Kaan Tangöze’nin yıllardır üzerinde çıkarmadığı parkayla ilgili bir itirafta bulunmuştu:

Ben almıştım o montu. Volkan doğmadan önce mi doğduktan sonra mı aldım hatırlamıyorum ama.

Kaan Tangözenin kahvarengi montu moral bozdu

ÇİFTİN KEYFİ KAÇTI

Duman grubunun solisti Tangöze önceki gün eşi Kıvılcım Ural ile Nişantaşı'nda yeni yıl alışverişindeydi. Eşine parfüm aldıktan sonra vakit geçirdikleri kafenin çıkışında görüntülenen çiftin keyfi, meşhur kahverengi mont nedeniyle kaçtı.

Kaan Tangözenin kahvarengi montu moral bozdu

Haberin Devamı

SORULAR KARŞISINDA YÜZÜNÜ EĞDİ

Ünlü solist, yedi yıldır her kış üzerinden çıkarmadığı montun, boşandığı eşi Seçkin Piriler'in hediyesi olduğu sorularını duyunca ne yapacağını şaşırdı. Tangöze, sorular karşısında buruşturduğu yüzünü yere eğerken, Kıvılcım Ural ise koluna girdiği eşi ile sorulardan kaçmak için hızlı adımlarla yürüyerek başka bir mağazaya girdi. 

Kaan Tangözenin kahvarengi montu moral bozdu