Cadde Kaan Yıldırım: Pınar tabii ki ailemle tanıştı!

Kaan Yıldırım: Pınar tabii ki ailemle tanıştı!

28.09.2022 - 07:18 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı' dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz (28) ile Kaan Yıldırım'ın (35) aşkı doludizgin devam ediyor. Özel hayatıyla çok konuşulan yakışıklı oyuncu, ablası Nilüfer Hanım'ın Instagram'da sevgilisini takip etmeye başlaması hakkında açıklama yaparken, muhabirlerin evliliği ima eden sorusunu da yanıtladı.

Kaan Yıldırım: Pınar tabii ki ailemle tanıştı

SEÇKİN ŞENVARDAR / MİLLİYET
Oyuncu Kaan Yıldırım ve meslektaşı Pınar Deniz, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemine gelmiş; gündem olan haberlerle ilgili sessizliğini koruyan ikili, geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava'da gerçekleşen Melike Şahin konserine el ele gelerek, birlikteliklerini ilan etmişti. Deniz ve Yıldırım, “Her şey çok güzel gidiyor. Gördüğünüz gibi daha fazla yorum yapmamıza gerek yok, çok mutluyuz” demişti.

Kaan Yıldırım: Pınar tabii ki ailemle tanıştı

Haberin Devamı

"ÖZGE ATIŞTA ÇOK İYİ"

Yeni dizisindeki partneri Özge Gürel ile önceki gün görüntülenen Yıldırım, “Birbirimizi çok seviyoruz, birbirini seven, tanıyan çok eski arkadaşlarız. Oyuncular olarak projenin içinde bir parçayız.Elimizden geleni yapıp, güzel bir iş çıkaracağımıza inanıyorum. Bol bol aksiyon sahneleri olacak. Bunun için eğitimlere başladık. Özge atışta çok iyi" şeklinde konuştu.

"PINAR HAYATIMDAKİ EN ÖNEMLİ İNSANLARDAN BİRİ"

Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hamlesi ile "Yıldırım Ailesi'ne girdi" yorumlarına neden olmuştu. Güzel oyuncunun, Kaan Yıldırım'ın ablası Nilüfer Yıldırım ile takipleşmeye başlaması hayranlarının dikkatinden kaçmamıştı.

Kaan Yıldırım: Pınar tabii ki ailemle tanıştı

Yakışıklı oyuncu, ablası Nilüfer Hanım'ın sevgilisini Instagram hesabından takibe alması hakkında şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Hangi dönemdeyiz? Neye göre, kime göre değerlerimiz değişiyor? Ablam benim hayatımdaki en önemli insanlardan biri, keza Pınar da öyle. Birbirlerini sosyal medyada takibe almışlar ne var ki bunda! Pınar tabii ki ailemle tanıştı. Bu gayet normal değil mi? Lütfen artık böyle şeyleri olağanüstü durumlarmış gibi karşılamayalım.


Kaan Yıldırım: Pınar tabii ki ailemle tanıştı

"ÇOK ÖZEL KONULAR"

Kaan Yıldırım, basın mensuplarının evliliği ima eden sorusu üzerine ise “Bu konular çok özel konular, kendi içimizde yaşayalım. Bu kadar kameranın olduğu yerde bunları konuşmayalım" dedi.

Maslak'ta Demet Akbağ'ın tiyatro oyunu olan 'Aydınlıkevler'i izlemeye giden ünlü çift, "Çok iyi giden bir ilişkimiz var, çok da mutluyuz. Hayatımızı yaşıyoruz. Bizim için her şey çok güzel" diyerek, şu an evlilik düşünmediklerini belirtmişlerdi.

AŞK POZU

35 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Pınar Deniz ile romantik karesini kalp emojisiyle paylaşmıştı. 200 binden fazla beğeni alan gönderiye; takipçilerinden "Çok yakışıyorsunuz", "Maşallah", "Çok şekerler" şeklinde övgü dolu yorumlar gelmişti.

Kaan Yıldırım: Pınar tabii ki ailemle tanıştı