Cadde 'Kaç yaşında adamsın!'

'Kaç yaşında adamsın!'

28.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Hande Ataizi, kendisini yıllar önce taciz ettiğini öne sürdüğü Talat Bulut’un, Instagram’daki sözlerine, “Kaç yaşında adamsın, yakışıyor mu?” diyerek, tepki gösterdi.

Kaç yaşında adamsın

Hande Ataizi, ‘Yasak Elma’da rol almaya hazırlandığı Talat Bulut’a, ateş püskürdü. 19 yıl önce Bulut’un kendisini taciz ettiği iddasıyla gündeme gelen Ataizi, usta oyuncunun Instagram’da kendisi hakkında söyledikleriyle ilgili, “Bunu yeni bir habermiş gibi çıkarmadım, gazeteciler arşivden bulmuşlar. O dönem otelin resepsiyonundaki kişi bile şahit olmuştu. Kaç yaşında adamsın, yakışıyor mu? Normal değil tuhaf konuşuyor” dedi.

Bulut’la aynı sette olmanın kendisini etkilemeyeceğini söyleyen oyuncu, “Oraya işimi yapmaya giderim. Kişisel çatışmalarla uğraşmam. İnsanlar haddini bilsin. Neden bana bulaşıyorsun? Çoluğum çocuğum var benim. Adama sorarlar, ‘Setteki oyuncular neden seninle konuşmuyor?’ diye. Herkes bir şeyler biliyor ama efendiliğinden susuyor. Bir şekilde kendini temizlemeye çalışıyor. İnsanlar aynaya bakıp kendine çekidüzen versin. Efendi olayım dedim ama yine olmadı” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı