Cadde Kaçak Gelinler 28. yeni bölümü nefes kesecek!

Kaçak Gelinler 28. yeni bölümü nefes kesecek!

13.01.2015 - 14:57 | Son Güncellenme:

TV8'in merakla beklenen dizisi Kaçak Gelinler 28. yeni bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Yeni bölümü ile gündeme bomba gibi düşecek olan Kaçak Gelinler'de Selim ile Şebnem gene birbirlerine girecekler. Nefes kesen yeni bölümü ile Perşembe akşamı kaldığı yerden devam edecek...

Kaçak Gelinler 28. yeni bölümü nefes kesecek

Kaçak Gelinler yeni bölümüyle perşembe akşamı TV8'de izleyicisini yine etkileyecek. Kaçak Gelinler 28. yeni bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizinin bu haftaki bölümünde Selim ile Şebnem gene birbirlerine girecekler. Bu seferki konu iş mi aşk mı daha önemli? Selim, Şebnem’in işini aşkının önüne koyduğunu söyleyerek ona kızacak! Şebnem’e gizemli birinden çiçek gelmesi ortalığı karıştıracak. Baklalım dizinin bu haftaki bölümünde hangi gelişmeler yaşanacak?

Şebnem kendisi için kurulan site sayesinde sosyal medyada büyük başarı elde eder. Şebnem’e gönderilen ufak sürprizler onu çok mutlu eder. Selim ise bu duruma çok sinirlenir. Selim’in hediyelerin kaynağını çözmesi uzun sürmez.

Kainat’a teklif edilen rolü Pınar alır. Pınar Can’a yakın davranmaktan çekinmez. Can ise Pınar’ı etrafından uzaklaştırmak ister. Özgür hazırlamakta olduğu yılbaşı partisi için Almilla’dan yardım ister. Önder’in de yılbaşı partisi vermesiyle Almilla arada kalır.

Yapım: NTC MEDYA

Yapımcı: Mehmet Yiğit Alp

Genel yönetmen: Kerem Çakıroğlu

Senaryo: Ekin Atalar, Ayşin Akbulut, Atasay Koç

Müzik: Cem Özkan

Oyuncular: Şebnem: Selin Şekerci, Kainat: Deniz Baysal, Almilla: Açelya Topaloğlu, Selim: Furkan Andıç, Can: Fırat Altunmeşe, Özgür: Fırat Albayram, Ege: Cihan Yenici, Nermin: Romina Özipekçi, Arda: Tarık Özenbaş, Seniha: Şenay Gürler, Müfit: Ege Aydan, Zafet: Tuğçe Kıltaç

KAÇAK GELİNLER 28. BÖLÜM FRAGMANI İZLE