Cadde Kadir Doğulu kafaları karıştırdı! Neslihan'dan 'hamilelik' yanıtı

Kadir Doğulu kafaları karıştırdı! Neslihan'dan 'hamilelik' yanıtı

19.04.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Oyuncu çift Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, önceki gün Yasemin Sakallıoğlu’nun “Doğru Koca Nasıl Seçilir?” adlı tek kişilik gösterisini izlemeye gitti. Atagül’ün karnını okşayan Doğulu’ya “Neslihan Hanım’ın karnını okşadınız, bize bir mesaj mı bu? Hamile mi yoksa Neslihan Hanım?” sorusu yöneltildi. Ünlü oyuncudan yanıt gecikmedi.

Kadir Doğulu kafaları karıştırdı Neslihandan hamilelik yanıtı

Neslihan Atagül ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu, 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan Neslihan Atagül, yazar Peride Celal'in 1963 yılında kaleme aldığı ve "En güzel aşk romanım" dediği 'Gecenin Ucunda'da 'Avukat Macide'yi canlandıracak.

Haberin Devamı

PATRONU EŞİ OLDU

29 yaşındaki başarılı oyuncunun yeni dizisinde patronlarından biri TMC Film'in sahibi Erol Avcı, diğeri ise Alim Yapım'ın kurucusu olan eşi Kadir Doğulu. Yapımda Neslihan Atagül'e eşlik edip 'Kazım' ve 'Ahmet' karakterlerine hayat verecek erkek oyuncular henüz belli olmadı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti yeni dizi anlaşmasına imza atar atmaz soluğu Seyşeller’de almıştı. Çiftin tatili sona erse de Atagül’ün aklı adada kaldı. Instagram hesabından tatildeki anlarından bol bol fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu altına, ‘Evet özlemiş olabilirim’ notunu düştü.

Kadir Doğulu kafaları karıştırdı Neslihandan hamilelik yanıtı

SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜ BÖYLE KUTLADI

Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde eşi Kadir Doğulu ile romantik pozlarını paylaşarak 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlamayı da ihmal etmemişti. Sosyal medya hesabından Kadir Doğulu (39) ile çekilen karelerini art arda takipçilerinin beğenisine sunan Atagül, gönderisine "Sevgi'li K" mesajını yazmıştı. Başarılı oyuncunun 1,5 milyon beğeni alan gönderisine eşi Doğulu da kayıtsız kalamamış, "Sevgili'm" yazıp, kalp emojileri ekleyerek Atagül'e yorum yapmıştı.

Kadir Doğulu kafaları karıştırdı Neslihandan hamilelik yanıtı

Haberin Devamı

DİZİDEN AYRILMIŞTI

Star TV'de yayınlanan 'Sefirin Kızı'nda 'Nare' karakterini canlandıran Neslihan Atagül, geçtiğimiz aylarda geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanmış ve ani bir kararla diziden ayrılmıştı.

Geçtiğimiz akşam Maximum Uniq Hall sahnesi Yasemin Sakallıoğlu’nun “Doğru Koca Nasıl Seçilir?” adlı tek kişilik gösterisine ev sahipliği yaptı. Başarılı komedyeni izlemeye gelenler arasında Neslihan Atagül - Kadir Doğulu çifti, Burcu Binici gibi ünlü isimler vardı.

Kadir Doğulu kafaları karıştırdı Neslihandan hamilelik yanıtı

"ÇOK KISA BİR SÜRE ŞEHİR DIŞINDA OLACAK"

Gösteri öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çift “Sağ olsun bizi davet etti, biz de onu kırmak istemedik” dedi. Beraber oynayacakları proje hakkında da konuşan Doğulu, “Zaten uzun süredir sizler ile konuşuyoruz, genel olarak İstanbul’da olacak çok kısa bir süre de şehir dışında olacak” dedi.

Beraber yaptıkları tatilden de bahseden çift “Böyle yerleri gezip görmek bizi çok mutlu ediyor. Güney Amerika’ya da gitmeyi düşünüyoruz, orada bizi seven çok kişi var. Türk dizileri orada çok seviliyor, bizim diziler sayesinde Türkçe konuşuyor birçok kişi” dedi. Röportaj sırasında Neslihan Atagül, hayran hayran eşi Doğulu’ya bakınca muhabirler “Resmen aşk ile bakıyorsunuz, sosyal medyada da bu durumunuz konuşuluyor” demesi üzerine Atagül “Baksanıza nasıl bakmayayım böyle birine?” diyerek eşine olan aşkını haykırdı.

Kadir Doğulu kafaları karıştırdı Neslihandan hamilelik yanıtı

Haberin Devamı

"MUTLULUKLA HABER VERİRİZ"

Röportaj bitimi Atagül’ün karnını okşayan Doğulu’ya “Neslihan Hanım’ın karnını okşadınız, bize bir mesaj mı bu? Hamile mi yoksa Neslihan Hanım?” sorusu yöneltildi. Doğulu ise gülerek “Öyle bir şey olursa mutlulukla haber veririz” dedi.