Cadde Kanaga'ya bir ödül de Almanya'dan

Kanaga'ya bir ödül de Almanya'dan

13.06.2018 - 09:57 | Son Güncellenme:

Hikayesini Mehmet Günsür, Caterina Mongio, Kaan Yüceil ve Tolga H. Yüceil’in yazdığı, yönetmenliğini Caterina Mongio ve Tolga H. Yüceil’in üstlendiği, bağımsız bir web dizisi projesi olarak yola çıkan 'Kanaga' ödüle doymuyor.

Kanagaya bir ödül de Almanyadan

Dünyaca ünlü birçok festivalden davet alan ve ödüllerle dönen 'Kanaga' son olarak Almanya'nın en eski festivallerinden olan 'Die Seriale'de, 'En İyi Erkek Oyuncu' (Mehmet Günsür) ödülünü kazandı.

Haberin Devamı

Daha önce sadece festivallerde gösterilen 'Kanaga' bugüne kadar Berlin WebFest, Bilboa Seriesland, Sicilya WebFest festivallerinde yarıştı. Bu festivallerden en iyi internet dizisi, en iyi senaryo, en iyi yönetmen, en iyi müzik ve en iyi yardımcı kadın oyuncu dallarında ödüller kazandı.

DİZİNİN KONUSU

Annesinin ölümünün ardından, babasının ölümüyle ilgili hiç bilmediği şeyleri öğrenen Mardin, bu sırrın peşine düşmeye karar verir. Babasının kendisine bıraktığı gizemli bir emanetin rehberliğinde yolculuğuna başlayan Mardin, her durakta esrarengiz bir dünyanın kapılarını aralayacak ve fiziksel olarak deneyimlediğimiz evrenin bilinmeyen boyutlarına ulaşacaktır. Mardin Tamay’ın yolculuğu yalnızca kendisinin değil, tüm insanlığın yolculuğu olacaktır.