Cadde Kanye West'ten Kim Kardashian'a itiraz

Kanye West'ten Kim Kardashian'a itiraz

20.02.2022 - 10:51 | Son Güncellenme:

Boşanma davası süren Kanye West, eski eşi ve çocuklarının annesi Kim Kardashian'ın yasal olarak bekar ilan edilme girişimine itiraz etti.

Kanye Westten Kim Kardashiana itiraz

Boşanma anlaşması görüşmeleri sürerken Kanye West, ayrı yaşadığı eşi Kim Kardashian'ın yasal olarak bekar ilan edilme talebine itiraz etti.

Haberin Devamı

Independent'in haberine göre, şarkıcı çarşamba günü Los Angeles County Yüksek Mahkemesi'nde yazılı beyanda bulundu. Los Angeles Times'ın elde ettiği mahkeme belgelerine göre West'in bir avukatı, çiftin resmi olarak boşanabilmesi için velayet, mülk ve mali hesaplar gibi birkaç meselenin çözülmesi gerektiğini savundu.

KANYE'DEN YENİ HAMLE
West, dört çocuklarını içeren velayet kararı verilene kadar Kardashian'ın gelecekteki "evlilik ayrıcalığından" feragat etmesini istedi. Rap'çi, Skims'in kurucusunun boşanmaları kesinleşmeden yeniden evlenebileceğinden endişeleniyor gibi görünüyor.

Kanye Westten Kim Kardashiana itiraz

The LA Times'a göre belgede "Bu koşul olmadan evlilik hali şimdi feshedilirse, Kim de dava sonuçlanmadan yeniden evlenirse ebeveynlik ve velayetle ilgili kanıt elde etmenin önünde bir engel ortaya çıkacaktır" yazıyordu.

Haberin Devamı

West, eski çiftin kurduğu fonlardan para transfer edilmeyeceğinden emin olmak da istedi. Buna karşın Kardashian'ın avukatları, çiftin tüm varlıklarını ayrı tutan evlilik sözleşmelerinin şartları göz önüne alındığında bu koşulun gereksiz olduğunu savundu.