Cadde Kara Bela filmi nerede çekildi? Kara Bela filmi oyuncuları ve konusu

Kara Bela filmi nerede çekildi? Kara Bela filmi oyuncuları ve konusu

06.04.2021 - 19:18 | Son Güncellenme:

Kara Bela filmi, komedi türünde yerli yapımdır. Kadrosunda komedi alanında tanınan ve sevilen başarılı isimler yer alıyor. İzleyiciler ise televizyon ekranlarında yayınlanan Kara Bela konusu ve oyuncu kadrosunu arıyor.

Kara Bela filmi nerede çekildi Kara Bela filmi oyuncuları ve konusu

Komedi filminin yönetmenliği ve senaristliğini burak Aksak yürüttü. Yapımcısı ise Necati Akpınar olarak belirlenmişti. Filmin başrollerinde Cengiz Bozkurt, Seda Bakan ve Erkan Kolçak Köstendil gibi isimler bulunuyor.

Haberin Devamı

KARA BELA KONUSU

Hayatı hep başkalarının (babasının ve özellikle eşinin) kurallarına göre yaşamış olan Kudret’in düzeni sürpriz olaylarla altüst olur. Hayata karşı bocaladığı bir anda gördüğü rüyayı ciddiye alır ve çok sevdiği arabasına atlayıp Antep’e yola çıkar. Filmin bundan sonrası bir yol filmi klasiğine dönüşür. Yolda istemeden de olsa yeni arkadaşlar edinir. Yolculuk boyunca arabasının başına gelmeyen, Kudret ve arkadaşlarının da peşine düşmeyen kalmaz. Kudret ve yol arkadaşları, bu uzun ve zorlu yolculuğun sonunda hem dostluğun önemini keşfedecekler, hem de kuralsız yaşanan bir maceranın keyfini süreceklerdir.

KARA BELA NEREDE ÇEKİLDİ?

Dikkat çeken filmin çekimleri İstanbul, Adana ve Gaziantep’te gerçekleştirildi. Filmin tanıtımı için söz ve müziği Seda Bakan'ın eşi Ali Erel’e ait olan Kara Bela şarkısı için Cengiz Bozkurt ve Seda Bakan stüdyo kaydı yapıp klip çektiler.

Haberin Devamı

KARA BELA FİLMİ OYUNCULARI

Cengiz Bozkurt
Seda Bakan
Erkan Kolçak Köstendil
Cihan Ercan
Tarık Ünlüoğlu
Berat Yenilmez
Hasibe Eren
İştar Gökseven
Erdal Tosun
Hakan Salınmış
Sadi Celil Cengiz
Benian Dönmez
Seda Telciler
Zihni Göktay
Zerrin Sümer