Cadde Kara Bela oyuncuları kim, konusu nedir? Kara Bela oyuncu kadrosu...

Kara Bela oyuncuları kim, konusu nedir? Kara Bela oyuncu kadrosu...

16.12.2021 - 19:33 | Son Güncellenme:

Kara Bela filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Burak Aksak'ın yönetmen koltuğubda oturduğu filmin türü ise komedidir. 2015 yapımı filmin oyuncu kadrosu merak konusu. Peki Kara Bela filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Kara Bela oyuncuları kim, konusu nedir Kara Bela oyuncu kadrosu...

Yerli ve yabancı filmler televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Bu akşam ise Kara Bela filmi televizyonda yayınlanacak. Cengiz Bozkurt, Seda Bakan ve Erkan Kolçak Köstendil, Kara Bela filminin başrol oyuncuları arasında yer alıyor. Peki Kara Bela filmi oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

KARA BELA FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil, Erdal Tosun, Tarık Ünlüoğlu, Zihni Göktay, Zerrin Sümer, Hasibe Eren, Berat Yenilmez, ve İştar Gökseven.

KARA BELA FİLMİ KONUSU NEDİR?

Hayatı hep kuralına göre yaşamış Kudret’in düzeni, yaşadığı sürpriz olaylarla tepetaklak olur. O da çok sevdiği arabasına atlayıp Gaziantep’e doğru yola çıkar. Yolculuk boyunca hem arabasının hem de Kudret'in başına gelmeyen kalmaz. Kudret yüzlerce kilometrenin sonunda hem dostluğun önemini keşfedecek hem de kuralsız yaşamın keyfini öğrenecektir.