Cadde 'Karabiberim' İlknur Soydaş: Serdar Ortaç ile aramızda hiçbir dargınlık yok

'Karabiberim' İlknur Soydaş: Serdar Ortaç ile aramızda hiçbir dargınlık yok

13.10.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Ünlü popçu Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim' şarkısının klibinde oynayan ve zeytin sahnesiyle adından söz ettiren model İlknur Soydaş, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşarak bir sinema filmi ile ekranlara geri döneceğini açıklayan ünlü isim, Serdar Ortaç ile ilgili de konuşarak aralarında bir dargınlık olmadığını belirtti.

Karabiberim İlknur Soydaş: Serdar Ortaç ile aramızda hiçbir dargınlık yok

Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim' şarkısının klibinde oynayan ve popçunun, göbeğinden zeytin yediği sahne yıllarca konuşulan İlknur Soydaş, iş insanı Cem Pole ile evlendikten sonra gözlerden uzak bir yaşam sürmeye başlamıştı. Geçtiğimiz yaz Nişantaşı'nda görüntülenen Soydaş, muhabirlerle konuşarak oyunculuğu bırakmadığını söylemişti. Ünlü isim, "İyi bir proje olursa neden olmasın. Set ortamını çok özledim" demiş; kendisinin 'Karabiberim' olarak lanse edilmesinden dolayı ise isyan etmişti.

Haberin Devamı

"RESMEN ÜZERİME YAPIŞTI"

Oyuncu, "Karabiberim'le var olmadım. Birçok dizi ve sinema projelerinde oynadım. Ama sürekli 'Karabiberim' ile gündeme getiriyorlar. Resmen üzerime yapıştı. Yanlış anlaşılmasın, 'Karabiberim' klibinde oynadığı rahatsız değilim ama bir gerçek var, bir çok projede yer aldım" diyerek rahatsızlığını dile getirmişti.

Karabiberim İlknur Soydaş: Serdar Ortaç ile aramızda hiçbir dargınlık yok

"KLİPTEN PARA ALMADIM"

Soydaş, konuk olduğu 2. Sayfa programında da dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Serdar Ortaç'ı çok sevdiğini söyleyen ünlü isim, "Bodrum'da Serdar'ın eşiyle tanıştım. Ben Serdar'ı çok severim. 'Karabiber' klibinden para almadım. Sonra iki klibinde daha oynadım, onlardan para aldım" demişti.

"BİRÇOK DİZİ VE FİLMDE ROL ALDIM"

45 yaşındaki İlknur Soydaş, geçtiğimiz aylarda ise Nişantaşı'nda objektiflere takılmıştı. Birçok dizi ve sinema filminde oynayan Soydaş; ekranlara gelmek için hazırlandığını, yeni teklifler aldığını fakat iyi senaryo seçmeye odaklandığını söylemişti.

Haberin Devamı

Serdar Ortaç'ın klibinde oynamaktan dolayı mutlu olduğunu ve popçunun yeniden istemesi dahilinde yeni kliplerinde de oynayabileceğini söyleyen oyuncu, "Klip bana uğurlu geldi, fakat sürekli 'Karabiberim' ile anılmak beni biraz sıktı. Klip sonrası birçok dizi ve filmde rol aldım, fakat karabiber olarak kalmak hoşuma gitmedi" açıklamasını yapmıştı.

"DEK GELDİĞİMİZ YERLERDE SARILIYORUZ"

Ünlü isim, tüm bunların ardından önceki gün Nişantaşı City’s çıkışında kameralara yansıdı. Basın mensuplarıyla konuşarak Nişantaşı'na dolaşmaya geldiğini söyleyen oyuncu, Ortaç’ın unutulmaz 'Karabiberim' şarkısının klibinin çok beğenilmesi ve hala günümüzde dinlenmesiyle alakalı şu ifadeleri kullandı:

Çok güzel bir projeydi. Serdar'la arayıp konuşmuyorum, ama denk geldiğimiz yerlerde sarılıyoruz. Birbirimizi seviyoruz. Aramızda hiç bir dargınlık yok.

Uzunca bir süredir dinlendiğini belirten İlknur Soydaş, “7 yıl aradan sonra bir sinema filmi ile geri dönüyorum. Çekimleri İstanbul’da gerçekleşecek olan bir filme başlıyoruz” açıklamasını yaptı.

Karabiberim İlknur Soydaş: Serdar Ortaç ile aramızda hiçbir dargınlık yok

"BEĞENDİYSEM FİYATINA BAKMAM"

Fit vücudu ve giyim tarzı ile de dikkat çeken oyuncu, “Formumu korumak için her sabah Kuruçeşme’den başlayıp Rumeli Kavağı’na kadar yürüyorum. Sonra tekrardan eve geri yürüyorum. Yediklerime de çok dikkat ederim. Bir kıyafeti beğeniyorsam fiyatına bakmam. Pazardan da olsai marka da olsa alırım. Beğeniyor oluşum yeterlidir” şeklinde konuştu.