Cadde Karadayı 102. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - izle

Karadayı 102. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - izle

12.03.2015 - 10:11 | Son Güncellenme:

Atv'nin sevilen dizisi Karadayı bu hafta 101. bölüm ile ekrana gelirken; 102. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Olayların ardı arkası kesilmeyen ve her sahnesiyle yürekleri ağza getiren dizi Karadayı yeni bölüm için heyecan dorukta. Mahir yine intikam peşinde... Detaylar haberimizde.

Karadayı 102. bölüm fragmanı yayınlandı mı - izle

Karadayı dizisi bu hafta yine bomba gibi bir bölümle ekrana geldi. Merakla beklenen Karadayı 101. bölüm izleyiciyi ekrana kilitledi. Nefes kesene son bölümü ile Karadayı dizisi yine gündeme bomba gibi düştü. Peki Karadayı 102. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların sevilen dizisi Karadayı son bölümünde; Feride mesleğini kaybetme uğruna Mahir için herşeyi yapmaya hazırdır...

Haberin Devamı

Feride mesleğini kaybetme uğruna sevdiği adam için tanıklık yapmaya kararlıdır. Mahir artık kendisine bir oyun oynandığının ve bombacının Sosyete ya da Seyis olduğundan emindir.

Mahir, Seyis'e ulaşıp ondan gerçekleri öğrenebilecek midir?
Mahir İlknur'un Seyis'le evlendiğini öğrenecek midir?

Mahir'i öldürtemeyen Sosyete, Mehmet Saim'e gider ve onu tehdit eder. Sosyete ve Mehmet Saim restleşir. Bu restleşmenin galibi kim olacaktır.


Mahir'e Beyefendi'yi buldurmaya kararlı olan Turgut boş durmayacaktır. Büyük bir plan yapar. Bütün düğümün çözüleceği büyük bir buluşma ayarlar ve tarafları aynı saatte aynı yere çağırır.

KARADAYI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Karadayı 101. Bölüm 2. Fragmanı İzle;



Karadayı 101. Bölüm 1. Fragmanı İzle;



Turgut; Mehmet Saim, Sosyete ve Mahir'i bir araya getirmeyi başarabilecek midir?
Mahir sonunda beyefendinin Mehmet Saim olduğunu öğrenebilecek midir?

Feride hamile olduğunu öğrenir. Bu müjdeyi Mahir'e vermek için yola düşerken hapishaneden yeni çıkan Belgin de Feride'nin hamile olduğunu öğrenir.

- KARADAYI 100. BÖLÜM DE NELER OLDU?-

Mehmet Saim'in titizlikle hazırladığı plan sorunsuz bir şekilde işlemiştir. Mahir, Nail'i ve gazeteci Tarık'ı öldürmek suçlarından tutuklanmıştır. Fakat hesaplamadıkları bir şey olmuş ve Mahir'i arayan Feride onu gizliden takip edip marangozhaneye gelmiştir. Mahir'in Nail'i öldürmediğini bilen Feride sevdasını kurtarmak için şahitlik yapmak zorundadır. Mesleğini ve geleceğini tehlikeye atmasını istemeyen Mahir buna kesinlikle izin vermemektedir. Feride'nin olaya tanık olduğunu öğrenen Mehmet Saim de buna izin vermez ama Feride her şeyi göze alıp tanıklık edecektir.

Mehmet Saim Feride'nin mahkemeye çıkmasına engel olabilecek midir?
Feride Mahir'i kurtarabilecek midir?

Mahir'in suçsuz yere hapse girmesi Turgut'un planlarını bozmaktadır. Ona göre haksız yere hapse giren Mahir, Feride'nin gözünde ve kalbinde kahraman olarak kalacaktır. Turgut buna engel olmak için harekete geçer ve hiç hesapta olmayan bir adım atar.


Turgut'un tavrı karşısına şaşkına dönen Feride buna izin verecek midir?

Bütün bunlar olurken Sosyete, Mahir belasından sonsuza kadar kurtulmak için onun öldürülmesi gerektiğini düşünmektedir. Seyis'ten beklediği desteği göremeyen Sosyete tek başına hareket etmeye karar verir.

Sosyete Mahir'i öldürtmeyi başarabilecek midir?

-BERGÜZAR KOREL DİZİLERİ BIRAKMA KARARI ALDI-

Bergüzar Korel, rol aldığı projenin final yapmasıyla birlikte ekranlara veda edeceğini açıkladı.

Üç sezondur yoğun bir şekilde dizi setlerinde çalışan Bergüzar Korel, rol aldığı projenin final yapmasıyla birlikte ekranlara veda edeceğini açıkladı. Korel, “Uzun bir süre dinlenip dizilere ara vereceğim. Yeni sezonda tiyatro sahnesinde olmak istiyorum” dedi.

Karadayı 102. bölüm fragmanı yayınlandı mı - izle


ALİ’YE KARDEŞ İSTİYOR

Reklam yüzü olduğu markanın ‘Cesur Olmak’ adlı kampanyasını tanıtan Korel, “Benim en cesur olduğum an galiba oğlum Ali’yi doğurduğum andı. Genelde cesaretliyim kafama koyduğumu yaparım” diye konuştu. ‘İkinci çocuğa tekrar cesaret edecek misiniz’ sorusuna ise Korel, “İkinci çocuk cesaret değil, artık yapmak gerekiyor” diyerek oğluna kardeş istediğini ifade etti.