Cadde Karadayı 102. bölümde Mahir şokta!-izle

Karadayı 102. bölümde Mahir şokta!-izle

16.03.2015 - 08:22 | Son Güncellenme:

Karadayı yeni bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Karadayı dizisi dün akşam neler yaşandı? Karadayı 102. bölüm ile Atv ekranlarında seyirciyi yine ekrana kilitledi. Mahir ve Mehmet Saim, Feride'nin hamile olduğunu öğrendi mi? İşte Karadayı 102. son bölüm ve dahası...

Karadayı 102. bölümde Mahir şokta-izle

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Karadayı dizisinin merakla beklenen 102. bölümde heyecan doruktaydı. Dizide karanlık alemin önde gelenleri; Kütük Nail, Sosyete Yusuf, Sarı Cemal, Seyis ve Belgin yeni planlar peşindedir.

Karadayı 102. Bölüm Özeti

Mahir'e bebekleri olacağını müjdesini vermek için keyifle yol alan Feride, Belgin'in onu takip ettiğinin farkında değildir. Belgin, Mahir'e ulaşmak için önündeki en büyük engelin Feride olduğunu bilmektedir.

Haberin Devamı

KARADAYI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



Mahir ve Mehmet Saim, Feride'nin hamile olduğunu öğrendi mi?

Necdet hasta yatağında yatarken Süeda erken doğum yapar ve kızları olur. Süeda Necdet'in bundan sonra yatalak kalabileceğini öğrenir. Necdet'in durumu iyi değildir. Kızını ve Necdet'i Ayten'e bırakıp gitmek ister.

Karadayı 102. Bölüm 2. Fragmanı İzle



Karadayı 102. Bölüm 1. Fragmanı İzle



Ayten, Necdet ve bebeğe bakmayı kabul etti mi?

Seyis kendine gelir ve onu öldürmek isteyenin Bülent olduğunu İlknur'a söyler. İlknur Bülent'e hesap sormaya gider. Seyis'in iyileşir iyileşmez peşine düşeceğinden korkan Bülent Orhan'a durumu anlatır.


-BERGÜZAR KOREL DİZİLERİ BIRAKMA KARARI ALDI-

Bergüzar Korel, rol aldığı projenin final yapmasıyla birlikte ekranlara veda edeceğini açıkladı.

Üç sezondur yoğun bir şekilde dizi setlerinde çalışan Bergüzar Korel, rol aldığı projenin final yapmasıyla birlikte ekranlara veda edeceğini açıkladı. Korel, “Uzun bir süre dinlenip dizilere ara vereceğim. Yeni sezonda tiyatro sahnesinde olmak istiyorum” dedi.

Karadayı 102. bölümde Mahir şokta-izle


ALİ’YE KARDEŞ İSTİYOR

Reklam yüzü olduğu markanın ‘Cesur Olmak’ adlı kampanyasını tanıtan Korel, “Benim en cesur olduğum an galiba oğlum Ali’yi doğurduğum andı. Genelde cesaretliyim kafama koyduğumu yaparım” diye konuştu. ‘İkinci çocuğa tekrar cesaret edecek misiniz’ sorusuna ise Korel, “İkinci çocuk cesaret değil, artık yapmak gerekiyor” diyerek oğluna kardeş istediğini ifade etti.