Cadde Karagül dizisi son bölümü ile yine birinci!

Karagül dizisi son bölümü ile yine birinci!

08.12.2014 - 11:04 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Karagül 61. Bölüm ile reyting sıralamasında birinciliğe geldi. Fox Tv'de yayınlanan dizinin son bölümünde heyecan dolu sahneler vardı. Kendal oğluna kavuştu mu, işte ayrıntılar..

Karagül dizisi son bölümü ile yine birinci

Şamverdi konağı kardeşler arasındaki dengelerin değişmesiyle beklenmedik durumlara gebe kalır. Bir tarafta Sibel yılların yükünü üzerinden atıp, oğlu için Ayşe’ye gerçeği söyleyerek Ayşe’yi kaybetmeyi göze alırken; diğer yanda Ada öğrendiği gerçekle nasıl başa çıkacağını bilemez. Serdar ve Maya’ya karşı tavrı birden değişen Ada artık Serdar’dan tamamen kopmaya karar verir.

Haberin Devamı

Baran, Ayşe’deki değişimin sebebini tahmin etse de açıkça konuşamaz. Ayşe, bu gerçeğin üstesinden nasıl geleceğini bilemez... Kendince çözüm yolları arar. Bu sırada, konuşmasalar da tek destekçisi Baran’dır. Oğuz Narin’e olan aşkı karşısında daha fazla engele takılmak istemez ve durumlarını resmileştirmeye karar verir.

Kendal, hayatta özlemini çektiği tek gerçeği olan oğluna tam da kavuştum derken, hayatının sınavını vermeye başlar. Artık onun için tek çare Asım… Peki, Emine ve Asım bu durum karşısında ne yapacak? Kendal’ın en ihtiyacı olduğu dönemde konaktaki herkes ona sırtını döner. Kadriye, yıllar sonra karşısına çıkan kardeşinin geliş sebebini öğrenip yıkılır. O terk edilmenin hesabını sorarken, hiç beklemediği bir acıyla tanışmak zorunda kalır. Kadriye’nin konağa getirdiği sürpriz misafir beklenmedik sonuçlara ilk adım olacakken, Sabri kulağına gelen dedikodular karşısında tepkisiz kalmaz ve Kendal’ı kendi silahıyla vurmaya karar verir.

Haberin Devamı

KARAGÜL SON BÖLÜM İZLE

Oyuncu Kadrosu:

Kendal Şanverdi-Mesut Akusta

Kendal, Halfeti’nin ağası Mehdi’nin ilk çocuğu olarak davullarla zurnalarla kurbanlarla kutlanarak dünyaya gelir. Mehdi oğullarına daha küçük yaşlarından itibaren güçlü olmayı, erkek olmayı ve bu topraklara yaraşır ağalar olmakla ilgili herşeyi öğretmek ister. Babasının Murat’ı daha çok sevdiğine emin olan Kendal’ın öfkesi hiç dinmeyecektir. Babasının ölümüyle tek otorite haline gelir, ağa olur. Murat’ın da işlerinin kötü olduğu haberi gelir. Bu Kendal’ı daha da keyiflendirir. Hatta Murat’ın gelip artık ondan para istemesi de egosunu okşar. Kendal başarmıştır. Ailesi ve halkının kahramanı odur artık.

Baran Şanverdi-Mert Yazıcıoğlu

Baran sert ve hoyratlığının yanında anasına sevgisini göstermekten hiç kaçınmaz. Narin’e çok düşkündür. Anasının bir damla gözyaşı dökmesi onu kahreder. Annesini kimsenin üzmeye hakkı yoktur ona göre. İstanbul’u ne kadar merak etse de, o babası gibi değil amcası gibi bu topraklara ait olmayı istemektedir. İstanbul’a ve insanlarına önyagıyla bakar, “Ne gideceğim oralara, oradakiler hep yozlaşmış, sütü bozulmuş insanlar. Oralarda insanlık ölmüş, biz buralarda örfü adeti baş tacı ediyoruz” der. Her fırsatta İstanbul’u kötüler. Onun hayali bu topraklarda kalıp amcasının izinden gitmektir.

Haberin Devamı

Kadriye Şanverdi-Şerif Sezer

Kadriye her doğulu kadın gibi göz yaşını içine akıtarak acısını yaşayan bir kadındır. Onun gibi bir ağa karısının, ağlamak gibi bir zayıflığı asla olmamalıdır. Kadriye’nin yufka yüreği biraz olsun bu acılarla taşlaşsa da, hiç bir zaman içindeki anaçlık ve sevgi tam anlamıyla körelmemiştir. Kadriye tam bir Anadolu kadınıdır. Gerektiğinde sert, evine sahip çıkan, çocuklarının anası, kocasına sonsuz itaat eden, ele güne karşı ailesine laf söylettirmeyen bir kadın...

Narin Mercan-Özlem Conker

6 yaşında öksüz ve yetim kalmış, kim baksa yüzüne ah kadersiz demiş. Güzelliği dillere destan, adı gibi narin ve kırılgan. Küçük yaştan beri kendisine acıyarak bakan gözlere alışarak büyür Narin, kendi de kendine acır hale gelmiş. Hayatta hep kaybeden olmuş. O da bir süre sonra kendini kadersiz beller, buna inanır. Abisinin kanatları altında, kendi dünyasında, sessizce büyür. İçine kapanık ve hassas yapısı, herkesle kolay ilişki kurmasına izin vermez. Zaten ona da öyle öğretilir hayat. Sessiz ol arsız demesinler!