Cadde Karlie Kloss anne oldu

Karlie Kloss anne oldu

15.03.2021 - 13:49 | Son Güncellenme:

Ivanka Trump'ın eşi Jares Kushner’in kardeşi Joshua Kushner ile evli olan dünyaca ünlü model Karlie Kloss, doğum yaptı. Kushner, bebeklerinin fotoğraflarını ilk kez paylaştı.

Karlie Kloss anne oldu

Dünyaca ünlü ABD'li model Karlie Kloss, bebeğine kavuştu. 28 yaşındaki modelin doğum haberini, 35 yaşındaki eşi Joshua Kushner; sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

Haberin Devamı

Kushner, yeni doğan bebeklerinin yüzünü gizleyen bir fotoğrafını paylaşarak, "Dünyaya hoş geldin" notunu yazdı. Ne Kushner ne de Kloss, bebekleriyle ilgili bilgi paylaşmadı.

Karlie Kloss anne oldu

HAMİLELİĞİNİ BÖYLE DUYURDU

Ekim ayında hamile olduğu haberleri çıkan Kloss, ancak bir ay sonra hamileliğini doğrulamış ve belirginleşen karnını gösteren bu fotoğrafı paylaşmıştı.

Karlie Kloss anne oldu

Kushner ile ünlü model Karlie Kloss, 2018 yılında nikah masasına oturmuştu.

BIDEN'A DESTEK VERDİ

Öte yandan Kloss, Trump ailesiyle akrabalığı olmasına rağmen ABD seçimlerinde Joe Biden'a oy verdiğini açıklamaktan çekinmemişti. 

Üzerinde Joe Biden ve Kamala Harris yazan maskesi ile oy zarfını gösteren bir fotoğraf yayınlayan model, paylaşımına, “Oy verme planınız ne? Benimki bu - imzalı, mühürlü, (noter tasdikli) ve teslim edildi” yazmıştı.