Cadde Kate Upton ve Justin Verlander'ın romantik kaçamağı!

Kate Upton ve Justin Verlander'ın romantik kaçamağı!

14.12.2022 - 10:46 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü model ve oyuncu Kate Upton ile beş yıl önce nikâh masasına oturduğu beyzbol oyuncusu Justin Verlander, dudak uçuklatan bir rakama evlerini satmalarının ardından soluğu St. Barts'ta aldı. Denizde romantik anlar yaşayan ünlü çiftten Kate Upton'ın eşine sarıldığı anlar kameralara yansıdı. Arkadaşlarıyla da vakit geçiren ikilinin fotoğrafları, kısa sürede magazin gündemine oturdu.

Kate Upton ve Justin Verlanderın romantik kaçamağı

ABD'li beyzbol oyuncusu Justin Verlander (39) ile 30 yaşındaki ABD'li model ve oyuncu Kate Upton'ın yolları, ilk kez 2012 yılında Major League Baseball 2k12 video oyunu için aynı reklam setinde çalışırken kesişmişti. Bir yıl sonra Kate ve Justin aşk yaşamaya başlamış, ancak aynı yılın sonlarına doğru ayrıldıklarını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Ayrılığa dayanamayan ikili, sonrasında ilişkilerine bir şans daha vermeye karar vermiş ve 2014 yılında Bahamalar'da yeniden bir araya gelmişti. Verlander, iki yıl sonra ise Upton'a evlilik teklifinde bulunmuştu. Nikah masasına oturmadan kısa bir süre önce People'a konuşan Kate, "İlişkimiz şu anda hayatımdaki en sevdiğim şey" ifadelerini kullanmıştı.

Kate Upton ve Justin Verlanderın romantik kaçamağı

"HAYAL ETTİĞİM HER ŞEY VE DAHA FAZLASIYDI"

Çift, Justin'in World Series'i kazanmasından kısa bir süre sonra; 2017'de romantik bir düğünde birbirlerine 'evet' demişti. Profesyonel beyzbol oyuncusu da daha sonra People'a büyük günleri hakkında konuşmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Çok özel bir andı. Oldukça masalsıydı. Kapılar açıldığında ve onu koridorda yürürken gördüğüm anda kendimi kaybettim. Çok güzel görünüyordu ve o günü uzun zamandır dört gözle bekliyordum. Hayal ettiğim her şey ve daha fazlasıydı.

Upton ve Verlander, 2018'de ise Genevieve adını verdikleri kızlarını kucaklarına almıştı.

Haberin Devamı

DENİZDE DANS ETTİ

Kate Upton, son olarak 5 yıllık eşi Justin Verlander ile St. Barts'a yaptığı kaçamağın tadını çıkarırken objektiflere yansıdı. Kısa süre önce Beverly Hills'teki malikanelerini oyuncu Timothee Chalamet'e 11 milyon dolara (yaklaşık 205 milyon TL) satan çift, Pelican Beach'teki Gyp Sea Beach Club'da okyanusta eğlenirken görüldü.

Mavi bikinisiyle tüm bakışları üzerinde toplayan Upton'ın denizde aşka gelip eşine sarıldığı anlar kameralara böyle yansıdı. Ünlü çift, bu romantik yerde birlikte vakit geçirirken oldukça mutlu görünüyordu.

Sonrasında arkadaşları da yanlarına gelen ikiliden Kate, bir ara denizin içinde dans etti. Upton ve Verlander, arkadaşlarıyla birlikte poz vermeyi de ihmal etmedi.

Kate Upton ve Justin Verlanderın romantik kaçamağı

1/7

2/7

3/7

4/7

5/7

6/7

7/7

"YOĞURT SÜRDÜK"

Öte yandan Kate Upton, geçtiğimiz yıllarda sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla çok konuşulmuştu. Araba yıkarken sırtı güneşten yanan eşi Justin Verlander’ı Instagram hesabında sırtına yoğurt sürülmüş bir şekilde paylaşan ünlü isim, fotoğrafa "Aloe veramız yok, bu yüzden yoğurt sürdük" diye yazmıştı.

Bu olay, özellikle Türkiye’deki pek çok sosyal medya kullanıcısı tarafından büyük ilgi görmüştü.

Kate Upton ve Justin Verlanderın romantik kaçamağı