Cadde 'Kefaret' dizisi final mi yapıyor? Açıklama geldi

'Kefaret' dizisi final mi yapıyor? Açıklama geldi

02.05.2021 - 12:04 | Son Güncellenme:

Zülfü Livaneli'nin kitabından uyarılan 'Kefaret' dizisinin final yapacağı konuşuluyor. Oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi isimlerin yer aldığı dizinin yapım şirketinden konuyla ilgili açıklama geldi.

Kefaret dizisi final mi yapıyor Açıklama geldi

FOX TV'de pazar akşamları ekrana gelen 'Kefaret' dizisinin 23. bölümüyle final yapacağı iddia edilmişti. Kefaret dizisinin yapım şirketi ise final iddialarını yalanladı. Yapılan açıklamada "Bugün bazı basın ve yayın organlarında çıkan dizimizin final yaptığı haberleri asılsızdır" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

KEFARET DİZİSİNİN KONUSU
Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde her şeyini kaybetti.

Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep'i terk etmedi. Sinan Zeynep'e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar. Bir fazlasıyla!