Cadde Kemal Doğulu'dan kardeşi Kadir Doğulu'ya: Gelip elimi öpsün!

Kemal Doğulu'dan kardeşi Kadir Doğulu'ya: Gelip elimi öpsün!

07.04.2024 - 09:09 | Son Güncellenme:

Jüri olarak yer aldığı stil programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir Doğulu arasındaki küslük devam ediyor. "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz" diyen Kemal Doğulu, çok konuşulacak 'barışma' şartını açıkladı.

Kemal Doğuludan kardeşi Kadir Doğuluya: Gelip elimi öpsün

Kemal Doğulu, geçtiğimiz şubat ayında Nişantaşı'nda bir mekanda sahne almış, konser öncesi basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

"SADECE KAN BAĞIMIZ VAR"

Oyuncu kardeşi Kadir'le küslüğü hakkında konuşan Doğulu, "Benim sadece kan bağım var. Siz ne biliyorsanız ben de onu biliyorum. Sebepleri var küslüğün tabii ki. O biliyor, ben biliyorum ve ailem biliyor. Hiç kimsenin bilmesine de gerek yok" demişti.

Kemal Doğuludan kardeşi Kadir Doğuluya: Gelip elimi öpsün

"MECBUREN KAYITLARA GÖRE KARDEŞİZ"

Kardeşimizi seçemeyiz, bu bir mecburiyet. İnsanlar arkadaşlarını seçip, onlardan kardeş yapabilir kendisine. Kan bağım olan herkesi sevmek zorunda değilim ve kan bağım var diye herkesle akraba olduğumu düşünmüyorum. Bu sadece onun için değil, hepsi için geçerli. Mecburen kayıtlara göre kardeş oluyorsunuz. Ben diğer kardeşlerimle hem kardeş hem arkadaşım. Annem de hiç karışmaz bu işlere.

Kemal Doğuludan kardeşi Kadir Doğuluya: Gelip elimi öpsün

"REDDİ MİRAS YAPTIK"

Mirasla ilgili olarak ise Kemal Doğulu, "Babam öldüğünde bize sadece borçlar kaldı. Buna sadece sesli gülüyorum. Biz her şeyi reddi miras yaptık. Ortada bir miras varsa, o da soyadımız. Onu da ben yarattım!" diyerek iddialı sözler sarfetmişti.

Kemal Doğuludan kardeşi Kadir Doğuluya: Gelip elimi öpsün

"ÇÖPLÜĞE GERİ DÖNMEK İSTEDİM"

Kemal Doğulu, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Taşındığını belirten ünlü isim, "Kendi kıyafet markamı çıkarıyorum. Göktürk'te oturuyordum, çile gibi oluyordu. Eskiden Nişantaşı'nda oturuyordum, çöplüğüme geri dönmek istedim" ifadelerini kullandı.

Kemal Doğuludan kardeşi Kadir Doğuluya: Gelip elimi öpsün

Haberin Devamı

"KAVGAMIZ MADDİ SEBEPTEN DEĞİL"

Bir süredir kardeşi Kadir Doğulu ile küs olan Doğulu, "Bayramda barışır mısınız?" sorusuna, "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz. Neslihan'la (Atagül) sıkıntım yok. Maddi sebepten dolayı değil kavgamız. Kendisi gelip elimi öperse neden olmasın?" yanıtını verdi.