Cadde KEMER FOBİM VAR

KEMER FOBİM VAR

08.01.2015 - 19:21 | Son Güncellenme:

Bülent Ersoy, bindiği uçakta kemerini bağlamadığı için yaşanan olaylara açıklık getirdi: “Kemer fobim var. Durumu görevlilere ve yolculara açıkladım, bana hak verdiler”

KEMER FOBİM VAR

Antalya-İstanbul seferini yapan uçakta kemerini bağlamadığı için görevlilerle tartıştığı ve kalkışı geciktirdiği için yolcularla polemik yaşadığı konuşulan Bülent Ersoy, iddialara bir basın açıklamasıyla cevap verdi.
Ersoy, yıllar önce Adana’da geçirdiği trafik kazasında ölüm tehlikesi atlattığını ve bu yüzden kemer fobisi olduğunu söyledi. Diva, şöyle konuştu: “Uçağa ve arabaya bindiğimde psikolojik sorunlar yaşıyorum. Kemer takamayacağımı söyleyince ek kemer getirdiler ve bağlandım. Yolculara durumu izah ettim ve gönüllerini aldım. Ancak bir beyefendi ‘Sağlık sorunuz varsa uçağa binmeseydiniz’ deyince; böbrek hastası olduğumu, dikişli yerim yüzünden takamayacağımı söyledim.”
İstanbul’a indikten sonra tutanak tutturduğunu belirten Bülent Ersoy, “Hostesler benden özür diledi. Bir rezillik olsa, tutanakta yazardı; bana hak verdiler” dedi.

Haberin Devamı

SEÇKİN ŞENVARDAR