CaddeKenan Işık için kritik 48 saat!

Kenan Işık için kritik 48 saat!

22.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sunucu Kenan Işık beyin kanaması geçirdi. Dört saatlik ameliyat geçiren Işık’ın hayati tehlikeyi atlatıp atlatmadığı 48 saat uyutulduktan sonra belli olacak

Kenan Işık için kritik 48 saat

ATV’de fenomen olan ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışma programını sunan 67 yaşındaki Kenan Işık, beyin kanaması geçirdi. Işık, dün saat 14.00 sıralarında Balmumcu’daki bir salonda spor yaptıktan sonra saunaya girdi. Saunadan sonra fenalaşan Işık’ın, dengesini kaybedince kafasını vurduğu öğrenildi.
Işık’ı yardımcısı Nişantaşı Amerikan Hastanesi’ne götürdü. Beyin kanaması geçiren Işık, ameliyata alındı. Işık’ın 4 saat süren ameliyatının iyi geçtiği öğrenildi.

Haberin Devamı

OYUNCU ve sunucu Kenan Işık’ın tedavisi Amerikan Hastanesi’nde sürerken, habercilere açıklama yapan ATV Genel Müdürü Adem Gürses;

"Ameliyat çok başarı geçti. 48 saat, belki biraz daha fazla uyutulacak. Olumsuz bir komplikasyon gelişmemesi en büyük iyiye gidiştir. Hiç olumsuz bir durum yok. Çok iyi. Yoğun bakımda olduğu için kendisini göremedik Ama doktordan aldığımız bilgiler de o yönde. Açıklamada, her ne kadar hayati risk devam ediyor’ dense de, olumsuza doğru herhangi bir gidiş olmaması, zaten olumlu bir gelişmedir. İnşallah çok kısa sürede ayağa kalkacaktır. Ailesi yanında" dedi.

Oyuncu Erdal Özyağcılar da Kenan Işık için hastaneye geldi. 10 dakika hastanede kalan Erdal Özyağcılar çıkışta habercilerin sorusu üzerine, doktorlardan tıbbı bilgi alamadığını söyledi.

Haberin Devamı

HASTANEDEN AÇIKLAMA VAR

Nişantaşı’ndaki Amerikan Hastanesi’nden yapılan açıklama şöyle: “Kenan Işık, kafa travması geçirdiği ifade edilerek bilinci kapalı olarak ambulans ile 14.29’da hastanemiz acil servisine getirilmiştir. Yapılan değerlendirmesinde beyin kanaması saptanarak acil koşullarda ameliyata alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın, izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir."

KENAN IŞIK İÇİN KRİTİK 48 SAAT

Kenan Işık'ın kaza geçirdiğini duyan sanatçı arkadaşları hastaneye gelerek ailesinden Işık'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı Zerrin Özer, "İnsanın hayatta çok sevdiği çok az insan oluyor. Onlardan bir tanesi. Dua edeceğim. 48 saat çok önemli dediler. Uyutacaklar. Umarım bütün dileğim bize dönmesi" şeklinde konuştu. Oyuncu Aliye Uzunatağan da, "Ameliyatı başarılı geçmiş. 48 saati beklemek zorundayız. 48 saat sonra bilgi verecekler. Umarım o 48 saati geçireceğiz" dedi. Yapımcı Fatih Aksoy da, "Öğrendiğim kadarıyla durumu gayet iyi. Doktorları ve ailesi daha doğru açıklamayı yapar. Ameliyatı çok iyi geçmiş" diye konuştu.

Yazarlar