Cadde Kenan Thompson'dan Zendaya'ya 'Leonardo DiCaprio' şakası!

Kenan Thompson'dan Zendaya'ya 'Leonardo DiCaprio' şakası!

14.09.2022 - 11:16 | Son Güncellenme:

Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio ile beş yıldır aşk yaşadığı Camila Morrone'nin, geçtiğimiz hafta ilişkilerini noktalama kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine aktörün 25 yaşından büyük kadınlarla aşk yaşamadığı söylentileri yayılırken; önceki gün sahiplerini bulan Emmy Ödülleri'nde sunuculuk yapan Kenan Thompson, DiCaprio'yu hedef alan şakasıyla gündem oldu. Öte yandan ayrılığın ardından adı Gigi Hadid'le anılan Hollywood yıldızı, ilk kez süper modelle birlikte görüntülendi.

Kenan Thompsondan Zendayaya Leonardo DiCaprio şakası

ABD'li aktör Leonardo DiCaprio'nun beş yıldır aşk yaşadığı, kendisinden 22 yaş küçük olan model ve oyuncu sevgilisi Camila Morrone'den geçtiğimiz haftalarda ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ünlü isme yakın kaynaklar, Leonardo ve ayrılmalarından kısa bir süre önce 25'inci yaşına giren Camila'nın son zamanlarda birbirlerinden uzaklaştığını ve ikilinin kötü bir şekilde ayrılmadığını söylemişti.

Haberin Devamı

Bu ayrılığın zamanlaması, Hollywood yıldızının 25 yaşın üzerindeki bir kadınla asla halka açık bir şekilde aşk yaşamadığı söylentilerini de güçlendirmiş ve sosyal medyada aktör hakkında günlerce süren şakalar yapılmasına sebep olmuştu.

Kenan Thompsondan Zendayaya Leonardo DiCaprio şakası

"26 GARİP BİR YAŞ"

Yaşananların üzerine 74'üncü Emmy Ödülleri sunuculuğunu üstlenen oyuncu Kenan Thompson da, Camila Marrone'den ayrılan Leonardo DiCaprio ile ilgili şaka yapmadan duramadı. Tören sırasında 1 Eylül'de 26 yaşına basan 'Euphoria' dizisinin yıldızı Zendaya'nın doğum gününü kutlayan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Zendaya geçen hafta 26'ıncı yaşına girdi. Zendaya, doğum günün kutlu olsun. 26, Hollywood'da garip bir yaş. Bir lise öğrencisini oynayacak kadar gençsin, ama Leonardo DiCaprio ile çıkmak için çok yaşlısın.

New York Post'ta yer alan habere göre; şimdilerde Spider-Man serisindeki rol arkadaşı Tom Holland (26) ile aşk yaşayan güzel oyuncu, bu şaka karşısında yüzünü ellerinin arasına alırken görüldü.

Haberin Devamı

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER

Öte yandan gündem olan ayrılığın ardından sosyal medya kullanıcılarının ünlü aktörün25 yaşın üzerindeki kadınlarla aşk yaşamadığını savunmalarına rağmen, Leonardo DiCaprio'nun 27 yaşındaki süper model Gigi Hadid ile romantik bir bağ kurduğu iddia edilmişti.

Konu hakkında bir açıklama yapmayan DiCaprio ve Hadid, bu söylentilerin ardından New York'ta bir partide yakınlaşırken görüntülendi. İkili, gürültülü partinin ortasında sohbet etmeye çalışırken birbirlerine doğru eğilmiş bir şekilde fotoğraflandı.

Bu, Hollywood yıldızının 25 yaşından büyük olan bir kadınla aşk yaşadığı ilk sefer gibi görünüyor. Ayrıca adının birlikte anıldığı kadınlar arasında çocuğu olan tek kişi de Gigi Hadid.

Kenan Thompsondan Zendayaya Leonardo DiCaprio şakası

"ACELECİ DEĞİL"

Page Six'in haberine göre, bu fotoğrafların sızdırılmasının ardından çifte yakın bir kaynak, ikilinin 'işleri yavaştan aldıklarını' söyledi:

DiCaprio, ilişkilerinde aceleci olan biri değil. Gigi ile de işleri yavaştan alıyorlar.