Cadde Kendini paylaşmalara doyamadı! Yüzünü gerdiren Cenk Eren'den yeni poz

Kendini paylaşmalara doyamadı! Yüzünü gerdiren Cenk Eren'den yeni poz

10.04.2024 - 11:01 | Son Güncellenme:

Yüz gerdirme operasyonu yaptıran Cenk Eren (58), operasyon sonrası bantlı yüzünü takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü şarkıcı, son halini 'Nasıl olmuş?' diyerek sevenleriyle paylaştı. Eren'e kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.

Kendini paylaşmalara doyamadı Yüzünü gerdiren Cenk Erenden yeni poz

Bir süredir ortalıklarda görünmeyen şarkıcı Cenk Eren'in estetik yaptıran ünlüler kervanına girdiği öğrenilmişti.

Haberin Devamı

58 yaşındaki isim, iyileşme sürecinde basına görüntü vermedi fakat operasyon sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

"SORUP DURUYORDUNUZ"

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Cenk Eren, geçirdiği operasyonun ardından yayınladığı kareye, "Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz" notunu düşmüştü.

ÜCRETİ DUDAK UÇUKLATTI

Cenk Eren'in geçirdiği operasyonun fiyatı ortaya çıktı. Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; ünlü isim, derin yüz germe, çene ucuna ve bütün boyun bölgesini gerdirmek için 800 bin ile 1 milyon TL arasında ödeme yaptı.

"ANLIK FOTOĞRAF"

"Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim" diyen Cenk Eren, operasyon izleri geçince yeni halini yayınladı. Ünlü isim paylaşımına: "Çok soran oluyor anlık kendi çektiğim fotoğraf. Nasıl olmuş? Not: Artık sakal ve bıyık yok filtre de yok" notunu düştü.

Haberin Devamı

Kendini paylaşmalara doyamadı Yüzünü gerdiren Cenk Erenden yeni poz

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Cenk Eren'in paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü. Bir kesim 'Çok yakışmış', 'Gençleşmişsiniz' yorumları yaparken, bir kesimden de 'Hiç olmamış', 'Ne gerek vardı?' gibi yorumlar geldi.

Kendini paylaşmalara doyamadı Yüzünü gerdiren Cenk Erenden yeni poz