Cadde Kerem Bürsin: Hande konusu çok hassas!

Kerem Bürsin: Hande konusu çok hassas!

14.10.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Dijital platformda yayınlanacak bir 'Lemi' dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Kerem Bürsin, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Eski sevgilisi Hande Erçel'in 2.5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'nin yaşadığı sağlık sorunuyla ilgili "Tabii ki arayıp, Hande ile konuştum" diyen oyuncuya, Aylin Mavi'nin hastalığı ile ilgili yaptığı görüşme hatırlatıldı. Bürsin, meslektaşı Farah Zeynep Abdullah'ın "Erkek oyuncuların yanına mal seçermiş gibi partner seçiyorlar" açıklamasını da değerlendirdi.

Kerem Bürsin: Hande konusu çok hassas

UMUT ÜNVER / MİLLİYET 
Kerem Bürsin, geçtiğimiz hafta meslektaşı Mehmet Günsür ile Etiler’deki bir mekanda görüntülendi. Trafikte seyir halindeyken Günsür’ü fark edince aracından inen Bürsin, oyuncuya sarılarak, hasret giderdi. Kısa süren sohbet sonrası tekrar mekandan çıkıp aracına yönelen Bürsin, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Haberin Devamı

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Sosyal medya üzerinden kendisi hakkında çıkan aşk haberlerine tepki gösteren Bürsin, "Beni başka birileriyle yazdılar, tepkim ona. Hayatımda kimse yok. Sadece iş var hayatımda. Çok çalışıyorum. Yakın zamanda sürprizleri patlatacağız. Güzel bir şey olacak ama sürpriz" ifadelerini kullandı.

Kerem Bürsin: Hande konusu çok hassas

"TABİİ Kİ HANDE'YLE KONUŞTUM"

İlişkileri sessiz sedasız sona eren eski sevgilisi Hande Erçel’in yeğeni Mavi’nin yaşadığı sağlık sorunu hakkında konuşan oyuncu, "Tabii ki arayıp, Hande ile konuştum. Bu konuyla alakalı çok bir şey demek istemiyorum. Çok hassas bir konu ve bu hassasiyeti korumak adına magazinsel bir şey çıksın istemiyorum. Tek diyeceğim bu" dedi.

Öte yandan ayrılık sonrası Hande Erçel'le küs olduğu iddiları hatırlatılan Bürsin, "Gayet iyiyiz” demekle yetindi.

Haberin Devamı

"ÇOK DETAY VERMEK İSTEMİYORUM"

Kerem Bürsin, önceki gün Etiler'de objektifkere yansıdı. Muhabirlerin röportaj isteğini geri çevirmeyen oyuncu, ''Yeni dizi ile ilgili çok detay vermek istemiyorum, her şey netleşmiş değil, yanlış bilgilendirme yapmak istemem" dedi.

Kerem Bürsin: Hande konusu çok hassas

"TOKSİK ERKEKLER VAR, HALA ÇALIŞIYORLAR"

Farah Zeynep Abdullah'ın geçtiğimiz günlerde sosyal medyasından paylaştığı "Erkek oyuncuların yanına mal seçermiş gibi partner seçiyorlar" çıkışı hakkındaki düşünceleri sorulan Bürsin, ''Farah bence çok doğru söylemiş ama bu sadece bizim sektörümüzde ve ülkemizde yaşadığımız bir sorun değil. Diğer sektörlerde de, diğer ülkelerde de aynı problemlerle karşılaşılıyor. Hoş değil bu durum. Kimseyi eleştirmek istemem ama piyasımızda toksik erkekler var, hala çalışıyorlar. Böyle şeylere önem vermemiz lazım" şeklinde konuştu. 

"TÜRKİYE'DE NASIL OLMAZ ŞAŞIRIYORUM"

"Erkek oyuncuların partnerlerini seçmesini ve yapımcı firmanın işine karışmasını doğru bulmuyorum" diyen oyuncu, "Bence herkesin audition vermesi gerekli. Yurt dışında konumun ve popülariten ne olursa olsun audition vermek zorundasın. Çünkü iş başlamadan önce enerji ve uyumuna bakıyorlar. Türkiye'de nasıl bu olmaz ben çok şaşırıyorum" açıklamasında bulundu.

Kerem Bürsin: Hande konusu çok hassas

Haberin Devamı

TOKSİK ERKEK NE DEMEK?

Kendisine biçilen role bürünmeye çalışan erkeğin, hem duygularını bastırması hem de ne pahasına olursa olsun, üstünlük ve iktidarını kanıtlamaya çalışmasıyla birlikte dönüştüğü, insanlıktan son derece uzak duruma ‘toksik erkeklik’ deniliyor.

"TEPKİMİ GÖSTERDİM"

Geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtığı haberleri karşısında sert açıklamalar yapan ve iddiaları reddeden Bürsin, muhabirlerin bu durumu hatırlatması üzerine, ''Evet arkadaşımla alakasız bir şekilde haber yapıldı, ben de tepkimi gösterdim '' yorumunda bulundu.

"BU KONU ÇOK HASSAS"

Kerem Bürsin, eski sevgilisi Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin hastalığı ile ilgili yaptığı telefon görüşmesinin hatırlatılması üzerine ise ''Daha önce de söylediğim gibi bu konu çok hassas. Lütfen bu konulara girmeyelim'' diyerek, muhabirlere teşekkür etti. 

Kerem Bürsin: Hande konusu çok hassas

NE OLMUŞTU?

Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel, 2019'da Caner Yıldırım ile dünyaevine girdi, aynı yıl aralık ayında anne olma mutluluğu yaşadı. Çiftin 2.5 yaşındaki kızları Aylin Mavi'nin, geçtiğimiz ay sağlık sorunları yaşadığı haberleri gündeme geldi.

Haberin Devamı

"TEDAVİ SÜRECİ BAŞLADI, MAVİ GAYET İYİ"

Gamze Erçel, Instagram hesabından kızının sağlık durumuyla ilgili olarak şu mesajı paylaştı:

Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz. İki hafta önce kızımız Mavi'yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi de gayet iyi. Normalde böyle bir açıklamayı yapmak gibi bir niyetimiz yoktu. Önceden çekimleri yapılmış ve anlaşmamız olan içerikleri paylaşmak dışında pek aktif değildim zaten. Süreci de elimizden geldiğince gizli tutmaya, hatta aile büyüklerimize de 'Ufak bir sağlık sorunu yaşıyoruz' diyerek tamamlamaktı niyetimiz. Fakat çok az kişinin bilmesine rağmen bir şekilde bu konu birilerinin magazin malzemesi haline gelmiş oldu. Şu ana kadar hemen hepsi ricamız üzerine haberi kaldırdı. Haberi hiç paylaşmayıp hassasiyet gösteren diğer magazin sayfalarına ayrıca teşekkür ederim. Çünkü en başında dediğim gibi biz bu işi en sessiz, sakin bir şekilde atlatıp tekrar geri dönecektik. Maalesef ipin ucu kaçtı. Destekleriniz ve anlayışınız için teşekkürler.

ERÇEL KARDEŞLER YEMEKTE BULUŞTU

Son olarak Hande Erçel'den 2.5 yaşındaki yeğeninin sağlık durumu hakkında açıklama geldi. Ablası Gamze Erçel ile Etiler Da Mario’da yemek yiyen oyuncu, yaklaşık iki saat mekanda kalırken, yemek sonrası kapıda görüntülendi.

Kerem Bürsin: Hande konusu çok hassas

"MAVİ İYİ, DAHA DA İYİYE GİDİYOR"

Aylin Mavi’nin sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Gamze Erçel, basın mensuplarının soruları karşısında sessiz kalmayı tercih etti. Hande Erçel ise “İyi, daha da iyiyi gidiyor” ifadelerini kullandı.