Cadde Kerem Görsev, Akıngüç Sahnesi'nde

Kerem Görsev, Akıngüç Sahnesi'nde

20.12.2017 - 16:58 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin tanınmış caz piyanistlerinden Kerem Görsev, Quartet projesi ile İstanbul Kültür Üniversitesi'nin (İKÜ) düzenlediği yeni yıl organizasyonu kapsamında Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde sahne alacak.

Kerem Görsev, Akıngüç Sahnesinde

26 Aralık Salı günü saat 19.00da İKÜ'nün Ataköy Yerleşkesinde bulunan Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek konserde Kerem Görsev'e; kontrbasta Kağan Yıldız, davulda Ferit Odman ve saksofonda Engin Recepoğulları eşlik edecek.

Haberin Devamı

1995 yılından bugüne 17 albüm kaydı yapan Kerem Görsev, trio için düzenlediği bestelerinden, filarmoni orkestrası aranjmanlarına kadar akustik caz müziğinin farklı formatlarını dinleyenleri ile paylaştı. New York, St. Petersburg, Londra, Los Angeles ve İstanbul'da yaptığı kayıtlar, Türkiye'de caz müziğinin geniş bir dinleyici topluluğuna ulaşmasını sağladı. Yurt dışında Pescera, Vilnius, Umbria, Bishkek Jazz ve Marciac Jazz festivali gibi prestijli sahnelerde performans sergileyen Görsev, Akıngüç Sahnesinde de ağırlıklı olarak kendi bestelerinden oluşan repertuvarla dinleyici karşısına çıkarak, dinamik performansı ve yüksek enerjisi ile müzikseverlere caz dolu bir gece yaşatacak.