Cadde Keremcem arkadaşıyla özlem giderdi

Keremcem arkadaşıyla özlem giderdi

16.10.2022 - 17:53 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Gül Masalı' adlı dizide yer alan Keremcem, geçtiğimiz günlerde Etiler'de kameralara yansıdı. Ünlü isim, gazetecilerle konuşarak arkadaşıyla özlem giderdiğini belirtti.

Keremcem arkadaşıyla özlem giderdi

'Eylül' adını verdiği ilk albümü 2004 yılında çıkan, şarkcılık kariyerinin yanı sıra birçok dizi ve filmde rol alan 44 yaşındaki Keremcem, geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü Marmara Park AVM'de gerçekleşen 'Kırmızı Koltuk Söyleşileri' programında, Seda Akgül’ün sorularını yanıtlamıştı.

Haberin Devamı

Aşık olacağı kadında ne aradığı sorusu üzerine çarpıcı bir açıklama yapan Keremcem, “Hiçbir kadını güzel diye sevmedim. Daha önceki birlikteliklerimde de bu böyle olmuştur. Aşık olmak için salt güzellik yetmez. Güzellik zaten hem göreceli bir kavramdır hem de bir bütündür. Dış güzellikle birlikte iç güzellik de gerekli” demişti.

ETİLER'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Ünlü isim, son olarak geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takıldı. Erkek bir arkadaşı ile sohbet eden oyuncu, muhabirlere her şeyin yolunda olduğunu ve uzun süredir görüşemediği arkadaşı ile özlem giderdiğini söyledi.