Cadde Kertenkele dizisi son bölüm ile geceye damga vurdu!

Kertenkele dizisi son bölüm ile geceye damga vurdu!

17.11.2014 - 15:16 | Son Güncellenme:

ATV'nin yayınlandığı ilk günden itibaren gündem yaratan dizisi Kertenkele Cumartesi günü ekrana gelen 4. Bölüm ile herkesi ekrana kilitledi. Reytinglerde de oldukça başarılı bir çizgi çıkartan Kertenkele son bölümde neler oldu işte detaylar..

Kertenkele dizisi son bölüm ile geceye damga vurdu

Kertenkele'nin, Çağatay'ın Zehra'ya olan ilgisini yanlış anlaması, sahte evlilik teklifini kabul etmesine neden olur. Kertenkele ve Zehra'nın evlilik haberi mahalleye bir anda bomba gibi düşer. Herkes şaşkındır. Bu evlilikten en çok rahatsız olanlar ise Zehra'ya âşık olan Çağatay ile gözü Ekrem Bey'in mirasında olan ve Zehra'dan nefret eden Tülin'dir. Hale ise Zehra'nın bir imama âşık olabileceğine bir türlü inanmamaktadır.

Haberin Devamı

Bu arada, Deli Kenan, Kertenkele'yi aramaya devam etmektedir. Kenan'ın adamları Şevket'i kaçırarak bir depoya hapseder. Hedefleri Şevket yoluyla Kertenkele'ye ulaşmaktır. Ünsal da Kenan'ın Şevket'i kaçırdığını öğrenmiştir. Ünsal, Kertenkele'nin, arkadaşını kurtarmaya geleceğine emin olduğu için Şevket'in tutulduğu depoyu takibe alır.

Kertenkele ise olanlardan habersiz Zehra'yı isteme telaşındadır. Sahte evlilik oyununda sıra artık söz kesme faslındadır. Söz için yapılan alışverişte; Zehra, Kertenkele'nin farklı yönlerini keşfedecektir. Tüm bu telaş arasında; birden ortadan kaybolan Şevket'i merak eden Kertenkele, onu Deli Kenan'ın kaçırdığını öğrenir. Kertenkele, hem Deli Kenan'dan hem de Ünsal'dan kendisini sonsuza dek kurtaracak bir plan hazırlar.

Haberin Devamı

KERTENKELE SON BÖLÜM

Timur Acar-KERTENKELE-İMAM ZİYA
Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.
Sera Tokdemir-ZEHRA
20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı.