Cadde KİM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KİM NEREDE GÖRÜLDÜ?

01.01.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Süreyya Yalçın’ın hızına son model BMW X6 marka cipi de dayanmadı.

KİM NEREDE GÖRÜLDÜ

EN HIZLI
Bir gecede ortalama dört mekan gezen Yalçın’ın cipi Nişantaşı’nda yol kenarında arızalandı. Elektronik aksamında meydana gelen arıza nedeniyle çalışmayan araç, mekanın önünden çağrılan çekici yardımıyla kaldırılabildi. Aracının bozulmasına aldırış etmeyen sosyetik isim eğlenceye yine Nişantaşı’nda bulunan Scotch'ta devam etti. Sabahın ilk saatlerine kadar yeni sevgilisi ile birlikte eğlenen Yalçın çıkışta evinden getirttiği iki BMW marka araç ile ayrıldı.



EN KEYİFLİ
Selçuk Yöntem eşi Cihan Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ ve Kıvanç Kasabalı önceki gece Cihangir’de yemek çıkışı görüntülendi. Savoy adlı balıkçıda bir araya gelen grup gece geç saatlere kadar koyu sohbete daldı. Gece bitiminde Yöntem ve eşi ile vedalaşan Tatlıtuğ kameralara “Yeni yılın son gecesinde dostlarım keyifli bir gece geçirdim. Yeni yılın herkese mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.


EN UYUMLU
Volkan Demirel ve sevgilisi Zeynep Kübra Sever, önceki akşam yılbaşı öncesi son alışverişler için Kanyon'daydı. Çiftin gri kot ve siyah ceketten oluşan uyumlu kıyafetleri ile dikkat çekti.