Cadde KİM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KİM NEREDE GÖRÜLDÜ?

01.02.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Mimar eşi Eren Talu'yla boşanma arifesindeki Defne Samyeli, neredeyse her gününü İstinye Park'ta geçiriyor.

KİM NEREDE GÖRÜLDÜ

EN KEYİFLİ
Önceki gün de İstinye Park'ta görüntülenen Samyeli, kızları Deren ve Derin'le alışveriş yaptı. Görüntülendiğini fark edince bulunduğu yerden uzaklaşan Defne Samyeli'nin keyfi, diğer günlerin aksine yerindeydi.

EN DUAYEN
Halit Kıvanç önceki gün İstinye Park'taydı. Eşiyle bol bol alışveriş yapan Kıvanç, daha sonra Günaydın Steak House'da yemek yedi.


EN ÇEKİNGEN
Ece Erken, yeni sevgilisi Öner Akgün ve yakın arkadaşı Yeliz Şar'la Kanyon'daydı. Sevgilisiyle görüntü vermemek için geriden yürüyen Erken, Jude Law'un son filmi 'Sherlock Holmes'ü izledi.


EN İKİZ
Ece Sükan, önceki gün alışveriş için İstinye Park'taydı. Alışveriş sonrası yemek yiyen Sükan, daha sonra kız kardeşiyle buluştu ve alışverişine kaldığı yerden devam etti. Kendisine benzerliğiyle Ece Sükan'ın arkadaş çevresinde de karıştırılan kız kardeşi görenleri şaşırttı.


EN SOSYAL
Önceki gün İstinye Park'ta makyajsız haliyle dikkat çeken Begüm Şen, uzun süre aracını bekledikten sonra alışveriş merkezinden ayrılabildi. İzmir'den gelen arkadaşını gezdirmeye getirdiğini belirten Şen, "Arkadaşımın çocuklarını Bugs Bunny'nin gösterisine götüreceğiz. Ben oğlumla dün gitmiştim" dedi.


EN YAPIŞIK
Genellikle beraber görüntülenen Selin İmer - Hande Acar ikilisi önceki gün de İstinye Park'taydı. Sosyetik güzeller önce Masa Restaurant'ta yemek yedi, sonra alışverişe koyuldu.