Cadde KİM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KİM NEREDE GÖRÜLDÜ?

08.02.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Her gün canlı yayında birçok kişinin birbiriyle tanışmasına ve evlenmesine aracı olan Esra Erol, önceki gün İstinye Park'ta görüntülendi.

KİM NEREDE GÖRÜLDÜ

EN TATİLCİ
Her gün canlı yayında birçok kişinin birbiriyle tanışmasına ve evlenmesine aracı olan Esra Erol, önceki gün İstinye Park'ta görüntülendi. Hafta sonu tatilini fırsat bilen Erol, arkadaşıyla alışveriş yaptıktan sonra bir kafede oturup dinlendi.



EN SEVİMLİ DEV
Amerikan güreşinin sarı devi Smackdown Superstarları'ndan Dolph Ziggler tanıtım çalışması için geldiği İstanbul’da Al Jamal’de eğlendi. Al Jamal’ın adını yurt dışında çok duyduğunu, şovları ve yemeklerini çok merak ettiğini söyleyen Ziggler, eğlenceye doyamadı. Özellikle oryantalleri çok beğendi ve özel olarak masasına gelmelerini istedi. 18 Nisan'da Abdi İpekçi Spor Salonu’na gelecek sarı dev, bir dahaki sefere bütün ekibini Al Jamal'e getireceğini söyledi.


EN SİNEMASEVER
'Geniş Aile' dizisinin polisi Yeşim Ceren Bozoğlu önceki gün film izlemek için İstinye Park'a gitti.Matine saatini beklerken arkadaşıyla dondurma yiyen Bozoğlu, 'Ejder Kapanı'nı merak ettiğini söyleyerek, "Filmin güzel olduğu fragmanından belli" dedi.



EN NEŞELİ ÇİFT
Ünlü müzisyen çift Ali - Aysun Kocatepe önceki gece Etiler’deki 'Fogo De Rio' adlı Brezilya restoranında sahne aldı. İki haftadır sahne aldıkları mekanı hıncahınç dolduran Kocatepe çifti davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Şarkı aralarında ikili, davetlilerle anılarını paylaştı.


EN ‘UNUTULMAZ‘ ÖDÜL
25 bölümü Bulgaristan'a satılan ‘Unutulmaz’ dizisinin başrol oyuncuları Serhan Yavaş ve Özlem Yılmaz’ın katıldığı ödül törenine 30 bin kişi katıldı. Dizinin yıldızları, yılın en duygusal ve birbirlerine en çok yakışan çifti seçildi. Kendilerine gösterilen ilgi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen dizinin Harun ve Eda’sı “İlgi olacağını tahmin ediyorduk ama bu kadarını biz bile beklemiyorduk” dedi.