Cadde KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

25.09.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, oyuncu Kıvanç Kasabalı ve Kasabalı’nın eşi Sedef Avcı, Akmerkez’de bir kafede objektiflere takıldı.

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ

EN KANKA
Emre ile arkadaşlığının çok iyi olduğunu sürekli dile getiren Kasabalı, “Emre’yle dostluğumuz çok eskiye dayanıyor” dedi. Volkan Demirel’in düğünde, Arda Turan’ın Emre’yle konuşmadığı ve masayı terk ettiği haberine Belözoğlu önce şaşırdı ve sonra da “Böyle haber çıkmış olamaz herhalde. Ben kimseyle tartışmam. Özellikle Arda ile kesinlikle tartışmam. Arda benim kardeşim. İyi sallama haber yapmışlar” dedi.


EN SİNEMASEVER
Sunucu Ece Erken geçtiğimiz günlerde Kanyon’a gelen isimler arasındaydı. Erken, yakın arkadaşı Yeliz Şar ile sinemaya girerken objektiflere takıldı.

EN UYUMLU ANNE-KIZ
İstinye Park’daki Beymen Bej Restaurant’ın sahibi Lal Dedeoğlu, kızı Leyla Feray ile önceki gün görüntülen-di. Kızıyla alışveriş yapan ve İstinye Park’ta dolaşan Lal Dedeoğlu gazetecileri görünce şaşırdı. Kızı Leyla ise utanarak yüzünü saklamaya çalıştı.

EN GEZGİN
Komedyen Tolga Çevik geçtiğimiz günlerde Kanyon’da görüldü. Sosa’da arkadaşlarıyla yemek yiyen Çevik’in neşeli tavırları gözlerden kaçmadı.

EN YENİ GELİN
Emir Ozan’la evlenen Aslı Sarı Ozan geçtiğimiz günlerde Kanyon’a gelen isimler arasındaydı. Ozan evi için Paşabahçe’den alışveriş yaptıktan sonra evinin yolunu tuttu.

Yazarlar