Cadde Kıraç: Aşk filmi çekeceğim

Kıraç: Aşk filmi çekeceğim

31.08.2017 - 07:34 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Kıraç, geçtiğimiz gün Pınarhisar Belediyesi’nin düzenlediği 8’inci kültür,sanat ve gençlik Festivali’nde performans sergiledi.

Kıraç: Aşk filmi çekeceğim

Trakya konserlerinin çok güzel geçtiğini belirten Kıraç, eski ve yeni birçok parçasını seslendireceğini söyledi. Yeni projelerini anlatan Kıraç, 'İki Yalancı' ve 'Meryem' isimli dizilerin müziklerini yaptığını hatırlatarak, "Dizileri ilk kez ben izliyorum. Ama size anlatmam” dedi.

Haberin Devamı

Şarkıcı, dizi müziği yapmaya bir yıl ara verdikten sonra yeniden başlamanın heyecanını yaşadığını vurguladı. Ayrıca bir türküyü yeniden aranje ederek müzikseverlerle buluşturacağını açıkladı. 20 gün içerisinde müzikseverlerle buluşturmayı planladığı çalışmasının klibini Kemal Başbuğ'un çekeceğini duyurdu.

"Oyunculuk teklifi geliyor mu?" sorusuna ünlü aşrkıcı, "Oyunculuk da yaptım, yapımcılık da yaptım. Bir dönem oyunculuk teklifi geliyordu, ama oyunculuk çok zor bir iş. Çok zaman harcamanız gereken bir iş. Oyunculuk yaparsam müziğe zaman ayıramam. Ama film projem var, film çekeceğim. Bu bir aşk filmi olacak. Uzun yıllardır yapmak istediğim filmin senaryosunu oluşturuyorum" şeklinde konuştu.

Nazar boncuğu kolyesi takan şarkıcı, yıldızının çok düşük olmasından dolayı sahnede bir süredir nazar boncuğu kolyesi taktığını söyledi.