Cadde Kırmızı Oda Boncuk kim, kimle konuşuyor? Kırmızı Oda Boncuk'un gerçek hikayesi nedir?

Kırmızı Oda Boncuk kim, kimle konuşuyor? Kırmızı Oda Boncuk'un gerçek hikayesi nedir?

11.12.2020 - 22:26 | Son Güncellenme:

TV8 kanalının büyük ilgiyle takip edilen dizisi Kırmızı Oda'da büyük merak yaşanmaya devam ediyor. Zaman zaman farklı yaşamları ekrana taşıyan Kırmızı Oda'nın son dikkat çeken isimlerinden biri de Boncuk oldu. İzleyiciler Kırmızı Oda Boncuk kim, kimle konuşuyor? Kırmızı Oda Boncuk'un gerçek hikayesi nedir? sorularını araştırıyor. İşte Kırmızı Oda'nın Boncuk'u hakkında bilinmesi gerekenler...

Kırmızı Oda Boncuk kim, kimle konuşuyor Kırmızı Oda Boncukun gerçek hikayesi nedir

Cuma akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Kırmızı Oda yeni bölümüyle bu akşam yayınlanıyor. TV8 kanalının büyük beğeni toplayan dizisi Kırmızı Oda, başta Binnur Kaya'nın başarılı oyunculuğuyla ardından gerçek yaşamları canlandıran oyuncuların hikayeleri başarılı bir şekilde izleyiciye geçirmesiyle ilgi görüyor. Son zamanların dikkat eçken konusu ise Boncuk'un hikayesi. Peki Kırmızı Oda Boncuk kim, kimle konuşuyor? Kırmızı Oda Boncuk'un gerçek hikayesi nedir?

Haberin Devamı

KIRMIZI ODA BONCUK KİM, KİMLE KONUŞUYOR, GERÇEK HİKAYESİ NEDİR?

Kırmızı Oda'nın 14. bölümünde, ermiş insanlar ile birlikte yaşayan ve bu ermiş kişileri sadece kendisinin görebildiği bir danışan geliyor: Boncuk.

Boncuk'un (Burcu Biricik) halüsinasyonları esnasında ermişlerle konuştuğunu iddia ederek gerçekle giderek bağını koparması sonucu eşi Sadık (Onur Bilge) çareyi Doktor Hanım'da arar.

BURCU BİRİCİK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde okurken bir yandan Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda ve kısa filmlerde rol aldı.

2006 yılında Antalya'da düzenlenen güzellik yarışmasında "Akdeniz Kraliçesi" seçildi. 2011 yılında "Artiz Mektebi" adlı Osmantan Erkır'ın sunuculuğunu üstlendiği yarışmaya katıldı. Yarışmada Nurgül Yeşilçay, Sinan Çetin ve Müjde Ar'dan oluşan jüri karşısında yarıştıktan sonra Burcu Biricik birinci oldu. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl (2011) ve Ustura Kemal (2012) dizilerinde küçük roller aldı.

Haberin Devamı

Burcu Biricik, 2012 yılında "Düşman Kardeşler" adlı dizide Tarık Papuççuoğlu, Murat Eken, Kaan Urgancıoğlu, Oya Aydoğan, Hande Subaşı, ile rol aldı.

2013 yılında "Beni Böyle Sev" adlı dizide Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Eda Ece, Ozan Osmanpaşaoğlu, Mert Turak, Yusuf Akgün, Selen Uçer ile beraber oynadı.

2014 yılında başrollerinde Uğur Polat, Kaan Yıldırım, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı "Ulan İstanbul" adlı dizide oynadı.