Cadde Kısa kısa Cadde

Kısa kısa Cadde

06.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa kısa Cadde

Bu kolyeler iyilik adına!

Haberin Devamı

Sosyal yaşamın tanınmış simaları Cape Bodrum’da bir araya geldi. Özle Sezer Özer, Ayşe Arman, Funda Usta ve Zuhal Şeker’in de aralarında yer aldığı konuklar, tasarladıkları ‘İyilik Kolyeleri’yle yerel kalkınma projesine destek vererek anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kısa kısa Cadde

Zarafetin tarifi

Wellbeing danışmanı Pınar Hotiç, önceki akşam bir davete katıldı. Kırmızı elbisesiyle beğeni toplayan iş insanı, sosyal medyadan paylaştığı karenin altına zarafetin tarifini şu notla yayınladı: “Zarafet, bir tavırdır. Yaşı yoktur. Renklerle cesur ruhunu yansıtabildiğin… Modanın esiri olmadan kendin gibi olmak.”

Kısa kısa Cadde

Denizde kutlama

Denizcilik ve Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Bilka Denizcilik ve Garanti Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu, 11. teknelerini denize indirmenin gururunu yaşadı. Bu kapsamda Tuzla Tersanesi’nde düzenlenen törende konuşan Bilal Kadayıfçıoğlu, “Durmak yok yola devam” diyerek, önümüzdeki ay itibarıyla yeni yatın yapımı için start vereceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Eğlenceli yaz şarkısı

Sami Levi, eğlenceli yaz şarkısı ‘Oldu mu?’yu DMC etiketiyle çıkardı. Kısa film tadındaki klibiyle beğenilen eserin söz ve müziği Levi’ye, aranjesi ise Ozan Sarıboğa’ya ait...

Kısa kısa Cadde

‘Türkleri çok özledik’

Rusya’nın yıldızı Grigory Leps, Belarus’un başkenti Minsk’teki Double Tree by Hilton Otel’de sahneye çıktı. Gürcü asıllı sanatçı, Rus ve Araplar’dan oluşan misafirlerine, “Umarım en kısa zamanda savaş biter. Ciddi bir Türk hayran kitlem vardı, kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Kısa kısa Cadde

Tayfur ‘Deli Diyo’

Tuğçe Tayfur, ‘Deli Diyo’ isimli yeni teklisini Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu. Söz ve müziği kendisine ait parçanın düzenlemesi için Ceyhun Çelikten’le bir araya gelen şarkıcı, klip için Kemal Başbuğ yönetmenliğinde kamera karşısına geçti.

Kısa kısa Cadde

DEĞERSİZLİK DUYGUSUNU AŞMAK 

Psikolog Sevda Bakırel, değersizlik duygusunun 0-3 yaş aralığında oluştuğunu belirterek, uyarılarda bulundu.

İnsan dünyaya gelirken üç temel ihtiyaçla gelir: Onaylanmak, sevilmek ve değer görmek. Özel Avrupa Şafak Hastanesi’nden Psikolog Sevda Bakırel, değer görme duygusunun 0-3 yaş aralığına kadar oluştuğuna dikkat çekerek, “Çocuklar ebeveynleri tarafından kıyaslanır, eleştirilir ve dinlenilmezse, yetişkinlikte değersizlik duygusuyla karşı karşıya kalabilir” dedi. Değersizliğin öz güveni zedeleyen psikolojik bir problem olduğunu belirten Bakırel, “Kişi, stres, mutsuzluk ve anlam arayışı içinde yaşar. Zamanla değersizlik hissi suçluluk duygusuna dönüşür ve kişi kendini işe yaramaz görür. Burada kişi kendini olduğu gibi kabul etmeli ve kendine değer vermelidir” dedi.

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Sağlıkçılara anlamlı destek

Şehit aileleri ve gaziler, ‘Sağlık Çalışanlarına Sevgi ve Saygı Seferberliği’ için bir araya geldi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı, gazi olarak gözlerini açtığında ilk gördüğü kişinin bir sağlıkçı olduğunu söyleyerek, “Onlar şifa veren ellerdir. Şiddet hepimizi derinden yaralıyor. Sağlık çalışanlarımızın yanındayız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Onkolojide çocukların beslenmesi

Onkoloji tedavisi gören çocuklar için doğru ve yeterli beslenme, tedavi sürecinde çok önem taşıyor. Yazar Sibel Güngör, Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Esra Ergün Alış, Pediatrik Hematoloji- Onkoloji uzmanı Prof. Dr Fatih Erbey ve Elif Soydamal’ın iş birliğiyle hazırlanan ‘Onkolojide Çocuk Beslenmesi ve Yemek Tarifleri’, Remzi Kitabevi etiketiyle çıktı. Rehber niteliğindeki kitap, tedavilere ve yan etkilerine göre uygulanabilir yemek tariflerini de sunuyor.

Kısa kısa Cadde

Şok diyetlere dikkat edelim!

Diyetisyen Büşra Burgazlı, şok diyetlerin vücudu makro ve mikro besin öğelerinden mahrum bırakarak ciddi sağlık sorunlarına neden olabileceğini söyledi. Hızlı kilo kaybının metabolizma hızını yavaşlatarak ilerleyen zamanda kilo alımına yol açtığını belirten Özel Avrupa Şafak Hastanesi diyetisyeni Burgazlı, “Şok diyetler, bağışıklığın zayıflamasına, ciddi su kaybına, diyabet ve kalp hastalıklarına sebep olabilir” dedi. Çok hızlı kilo vermenin psikolojik sonuçlar da doğurabileceğine işaret eden Burgazlı, “Önemli olan yeterli ve sağlıklı beslenerek kilo vermektir. Yavaş ve istikrarlı kilo kaybı en sağlıklısıdır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Sezon alışverişi

Yasmin Gülman, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Mağazaları dolaşan YouTuber, ürünleri inceleyip, sezon alışverişi yaptı.

Kısa kısa Cadde

Minik dostuyla

Cihan Nacar, Bebek’te görüntülendi. Güzel havada köpeğini gezdiren modacı, “Bugünkü yürüyüş arkadaşım” diyerek, keyifli bir gün geçirdi.

Kısa kısa Cadde