Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

23.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Ada pozu

Haberin Devamı

Ece Sükan, Kıbrıs’ta motosikletin üzerinde çektirdiği bikinili karesini Instagram’dan paylaştı. Stilist, “Ada hayatı” notunu düştüğü pozuna, uçurtma emojisi koydu. Kısa sürede binlerce beğeni alan Sükan’a hayranları, “Olay kadınsın” ve “Ada güzeli” gibi mesajlar gönderdi.

Kısa Kısa Cadde

SONUNDA EVLENDİLER!

‘Modern Family’ dizisinin yıldızı Sarah Hyland ile Wells Adams, üç yıl sonra hayal ettikleri düğünü yaptı

ABD’de yayınlanan ‘Modern Family’ dizisinde rol alan Sarah Hyland ile nişanlısı Wells Adams, pandemi yüzünden defalarca ertelediği düğünlerini geçtiğimiz hafta sonunda yaptı. Etkinlikte, 2020 yılında final yapan ünlü dizinin kadrosu da yeniden bir araya geldi. Kaliforniya Santa Barbara’daki bir üzüm bağında yapılan gösterişli törene, aralarında Sofia Vergara, Ariel Winter, Nolan Gould ve Jesse Tyler Ferguson’un da bulunduğu 150 kişilik davetli katıldı. Öte yandan çiçeği burnunda çiftin, bu düğün de ertelenseydi B planıyla hareket ederek Las Vegas’ta evlenecekleri öğrenildi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Sevgi dolu beste

Aitch, yeni albümü ‘Close to Home’dan Ed Sheeran ile iş birliği yaptığı parçası ‘My G’yi yayınladı. Şarkının video’su, Kelvin Jones yönetmenliğinde çekildi. Eser, platinum ödüllü İngiliz rapçinin down sendromlu kız kardeşi için sevgi dolu bir beste olma niteliğini de taşıyor.

Hayranlarına adadı

Demi Lovato, 16 şarkılık sekizinci stüdyo albümü ‘Holy Fvck’ı yayınladı. Lovato’nun rock ve pop-punk köklerini bir kez daha ortaya çıkaran single’ın yapımını Warren Felder üstlendi. Şarkıcı, hayranlarına seslenerek, “Bu albüm sayesinde müziğimden daha önce hiç emin olmadığım kadar eminim, bu albümü size adıyorum” dedi.

Motivasyon mesajı

Katie Cassidy, Instagram hesabından sevenlerine motivasyon mesajı verdi. 2.7 milyon takipçisi bulunan oyuncu, bu yılın başlarında hayatını kaybeden Kanadalı yazar Bob Proctor’un, “Var olan tek sınırlar, kendinize koyduğunuz sınırlardır” sözlerini yazdı.

Kenya’yı keşfetti

Lewis Hamilton, iki haftalık Kenya maceralarını Instagram’dan yayınladı. Yaşadıklarının ardından değiştiğini belirten F1 şampiyonu, “Köklerimle bağlantı kurdum. Hiç olmadığım kadar güçlü hissediyorum. Nabimya, Ruanda ve Tanzanya’ya teşekkürler” dedi. Pokotlar kabilesiyle vakit geçiren Hamilton, Reteti Hayvan Sığınağı’nı da ziyaret etti.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Çığır açan kitap

Dr. Robert A. Glover, ‘Efendi Adamın Toksik Kırılganlığı’ adlı kitabında efendi adam sendromu yaşayanları kendileriyle yüzleştiriyor. Epsilon, Glover’ın farkındalık yaratan kitabını Türkçe’de ilk kez okurlarla buluşturuyor. Erkeklerin duygusal sağlığı ve gelişimi üzerine yazılmış eser, rehber niteliğinde...

KANKİLER BİR ARADA

Selena Gomez, en yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi. Şarkıcı, eğlenceli kareleri Instagram hesabından yayınladı. Gomez, kısa sürede 3 milyondan fazla beğeni alan karelerin altına, “En yakınlarım, en yakınlarımla” notunu düştü.

Kısa Kısa Cadde

Tatil güzeli

Alessandra Ambrosio, yazın tadını çıkarmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü model, şu sıralar Montenegro’da ailece tatil yapıyor. O anları sosyal medyadan yayınlayan Ambrosio, fit fiziğiyle de övgü topluyor.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Üç gün üç mekan!

Dünyaca ünlü isimler Mathilda, Akf, Beken, Katy Rise, Monnarsh, Nautic, NoFe, Xender, Ymir ve Zoe Dona’nın aralarında bulunduğu 60 sanatçı, Soundpark 2022’de bir araya gelecek. Etkinlik, 26-27-28 Ağustos tarihlerinde Beatgate sunumuyla Kloster x Suma Beach, Ojo ve Rakish’te gerçekleşecek. Üç gün boyunca müziğin 60 saatlik maratonu yaşanacak.

Miami rüzgarı

Amerika’nın en büyük lüks gayrimenkul şirketleri arasında yer alan Related Group, Miami’nin öne çıkan yapıları arasında yer alan NoMad Residences Wynwood, Casa Bella by B&B Italia ve The St. Regis Residences- Miami projelerini, İstanbul ve Bodrum’da seçkin konukların katıldığı davetler ile tanıttı. Deneyimli emlak danışmanları Merve Gümüşyazıcı, Nihan Gören ve Su Zulal Ülkealan’ın ev sahipliğinde İstanbul ve Bodrum’da gerçekleşen davetlere değerli isimler katıldı.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Dalyan Club, 40 yaşında!

Tenisseverlerin buluşma noktası Dalyan Club, bu sene 40’ıncı yaşını kutluyor. Kulübün kurucu ortağı Melis Temelli, “Dalyan’a girdiğiniz anda sizi yeşillikler içinde tarihi bir bina karşılar. Eskiden rahipler konaklıyormuş burada. 40 yıl önce ailemiz bu taş binanın bulunduğu 20 dönüm araziyi kiralıyor ve Dalyan Tenis Kulübü olarak hizmet vermeye başlıyor. Bugün ise 7’den 70’e herkes için farklı deneyimler sunan bir yaşam kompleksi olmayı başardık” dedi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Meslektaş düğünü

Tıp dünyasının gönül vermiş iki dost ismi, İstinye Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Muharrem Usta, ile Genel Cerrah Prof. Dr. Ateş Özyeğin, alanlarındaki başarılarıyla dikkat çekerken, şimdi de dünür olmanın mutluluğunu yaşıyor. İki ailenin hukuk mesleğine gönül vermiş iki evladı Ege Özyeğin ile Burak Usta’nın merakla beklenen düğünleri, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti. Tıp ve hukuk dünyasının bir araya geldiği düğünün güzelliği hala konuşuluyor.

Kısa Kısa Cadde

Yıl dönümü kutlaması

İstanbul cemiyet hayatında golf sporuna gönül veren çiftler arasında yer alan Beyhan Benardete ve eşi Adil Benardete, bir turnuva için gittikleri Bodrum’da evliliklerinin 33’üncü yılını baş başa kutladı. Yalıkavak’ta çok yakın dostların bir arkaya geldiği yıl dönümü yemeğinin sonunda Benardeteler, minik bir pasta keserek bu anları ölümsüzleştirdi.

Kısa Kısa Cadde

Geleneksel buluşma

The Marmara Bodrum’da geleneksel hale gelen ilgi gören ‘Beyaz Geceler’ tüm hızıyla devam ediyor. Selma Şeşbeş’in ev sahipliğinde yılların deneyimli DJ’i Cüneyt Kurt bu kez yanına cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Ali Çarmıklı ile DJ kabininde yerini aldı. Tatillerini Bodrum’da tanınmış isimlerin bir araya geldiği gecede eğlenceli anlar yaşandı.

Kısa Kısa Cadde

Selma Şeşbeş’in ev sahipliğinde gerçekleşen gecede Ali Çarmıklı ve Cüneyt Kurt nefis müzik ziyafeti çekti.