Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

24.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

İkizler annelerinin izinde...

Haberin Devamı

Derin Mermerci’nin kızları Mila ve Lal de annelerinin yolunda ilerliyor. Önceki gün sosyal medya hesabından kızlarının fotoğrafını paylaşan Mermerci, “Sizinle gurur duyuyorum. Sahipli, sahipsiz tüm hayvanlara sımsıkı sarılmayla, koruyup kollamaya (çaktırmadan eve götürmeye çalışmaya) devam” diye yazdı.

Kısa Kısa Cadde

Caddeye taşan zarafet

Yakın zamana kadar, sosyal medya hesabından deniz kenarında çektiği birbirinden güzel fotoğrafları ile sevenlerine ilham olmaya devam eden Yasemin Özilhan, yeni paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Yasemin Hanım, kimi zaman şortlu, kimi zaman da bikinileri içinde verdiği samimi pozlarla dikkat çekmişti. İş insanı bu kez rota değiştirip, oto yolda poz verdi. Manu Atelier imzalı sırt dekoltesi, şortu ve mini çantasıyla şıklığını gözler önüne sererken, zarafetiyle bol bol övgü aldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Emre Hoca’nın muzicesi

Prof. Dr. Emre Alkin, önceki akşam Hillside City Club eğitmeni Hande Tarim’le nişanlandı. Çift, bu anlarını “Tam bir yıl önce başladı bu serüven, rüzgarlar esti, engeller çıktı, hatta engeller kondu ama bitmedi, aksine büyüdü, büyüdü. Ben Emre’ye inandım, Emre de bana güvendi. Saygıyla, sevgiyle büyüttük güzellikleri, olumsuzlukları küçültüp, yok ettik. Benim mucizem Emre, Emre’nin mucizesi ben oldum. Ne mutlu bize ve bizi sevenlere” diyerek paylaştı.

Kısa Kısa Cadde

Sanat dolu buluşma

Berrin Şimşek ve eşi Kutlay Şimşek’in geçtiğimiz yıllarda Suadiye’de hizmete açtıkları İtalyan restoran La Mia Luce, sezona klasik lezzetlerinin yanı sıra baştan aşağı yenilenen dekorasyonu eşliğinde hızlı girdi. Kısa zamanda İstanbul’un en popüler İtalyan restoranı olan mekanda, Şimşek Ailesi Amerika seyahatleri öncesinde edebiyatçı, senarist ve oyuncu kimliği ile tanınan Ercan Kesal ve eşi Nazan Kesal ile dostları Ali- Maside Koç’u ağırladı. Neşe içinde geçen yemekte sanat konuşuldu. Ercan Kesal, önsözünü yazdığı kitabını dostlarına imzaladı.

Kısa Kısa Cadde

Mutlu yıllar Kaptan Kaan

Gayrimenkul ve inşaat başta olmak üzere pek çok alan da yatırımları olan iş insanı Hicabi Keleş ve eşi Özgür Doğa Keleş, önceki gün evlerinin bahçesinde çok özel bir mutluluk yaşadı. Keleş Ailesi evlatları Tolga, Selin ve Nehir’den sonra dünyaya getirdikleri Kaptan Kaan Keleş’in üç yaşına girişi onuruna özel bir kutlama gerçekleştirdi. Tüm aile bireyleri ve dostlarının bir araya geldiği günde Görgülü, Çetinsaya ve Asteni Aileleri de yer aldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Şarkılarıyla zirvede

Doktor Pakize Atay, hekimlik kariyerindeki tecrübelerini notalara döktü. ‘Ben’ adlı şarkısıyla müzik dünyasında adından söz ettiren Atay, farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Kısa Kısa Cadde

Destek aldı

Burak Orhan, sözü-müziği Sezen Aksu, düzenlenmesi Alper Atakan imzalı ‘Günaha Davet’i çıkardı. Özgür Aras’ın prodüktörlüğünü yaptığı şarkı, Simge, İrem Derici ve Yonca Evcimik’ten destek gördü.

Kısa Kısa Cadde

 

Düet yaptılar

Doğuş, sözü ve müziği kendisine ait ‘Unut Beni’ parçasında İranlı Sanaz Kalkhorani ile bir araya geldi. Yapımcılığını Hayrettin Güneş’in üstlendiği, Grand Müzik etiketiyle yayınlanan eserin klibi 15 kişilik ekiple Alanya’da bir otelde çekildi.

Kısa Kısa Cadde

Yeni single

İnanç Karaduman, yeni single’ı ‘Hey Hey’i çıkardı. Sözü Canan Sezgin, müziği ve aranjesi Ali Cem Çehreli imzası taşıyan şarkının mix ve mastering çalışmasını ise Emre Kıral yaptı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Türkiye’nin en ince belli kadını

‘Dünyanın En İnce Belli Kadını’ olarak ‘Guinness Rekorlar Kitabı’na adını yazdıran Cathie Jung’ın beli korsesiz 21 inch, korseli ise 15 inch yani 38 santimetre olarak resmî kayıtlara geçti. Türkiye’de ise Dilek Kaya, bel ölçüsünü santimetreye indirerek birinci olurken dünyada ise ikinci sıraya yükseldi. Belini inceltmek için korse kullanan Kaya, “Bu formda kalabilmek için uyurken korseyi çıkartmıyorum ve günde tek besleniyorum” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Ozon tedavisiyle yıllar geri akıyor

Son dönemlerde daha genç ve güzel görünmek için tercih edilen yöntemlerden ozon tedavisi, bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve yaşlanma hızını azaltmasının yanı sıra diyabet, fibromiyalji gibi sağlık sorunlarının tedavisinde de etkili sonuçlar veriyor. Uz. Dr. Emine Kolu, tedavi ve kullanım amaçları hakkında şu bilgileri verdi: “Ozon, klinikte medikal bir ozon jeneratörü aracılığıyla elde edilir. Sıklıkla kullanılış şekli kişinin kanının ozonlanmasıdır. Kana verildiğinde kan sıvısı içerisinde eriyerek vücuttaki ve hücre içindeki güçlü antioksidan madde olan glutatyonu artırarak etkisini gösterir.” Mutlaka hekime danışılarak uygulanması gereken teknik, haftada 1 veya 2 seans şeklinde yapılırken, işlem, ortalama 20 ila 30 dakika arasında sürüyor.

Haberin Devamı

Güneş, saçı etkilemesin

Özellikle yaz aylarında deniz suyu veya klorlu su, saçın yıpranmasına sebep oluyor. Güneşin saçtaki protein yapısını da bozduğunu belirten uzmanlar, UV korumalı saç bakım ürünlerini önerirken, içeriğinde keratin olan şampuan ve kremlerin kullanılmasının da yarar sağlayacağını belirtti. Saçlar nemli haldeyken de bitkisel serumlardan faydalanmak bu süreçte işinize yarayacaktır. Diğer bir tüyo ise güneşlenme esnasında saçlarınızın rengini koruması ve kurumaması adına kıyafetinize uygun saç eşarpları veya aksesuarlarıyla sıcakla direkt temas ettirmekten kaçınmanız olarak sıralanabilir.

Kakao yağıyla nem dopingi

Kakao tohumlarından çıkarılan kakao yağı, cilt ve saç sağlığı üzerinde mucizevi etkilere sahip. Nemlendirici görevi üstlenen gıda, yüksek antioksidan bileşenlere sahip oluşuyla, çatlayan ve kuruyan dudaklar üzerinde koruyucu tabaka oluşturuyor. Kepek sorununun çözümünde kullanılan kakao yağı, yıpranmış ve kuru saçların canlanmasını sağlıyor. Egzama, sedef ve ağız içinde oluşan enfeksiyonlar için de uzmanlar bu besini öneriyor.

Akneli cilde limonla savaş!

Günlük hayatımızda sofralarımızda sıkça tükettiğimiz limon, akne ve siyah nokta düşmanı… İşte size evinizde uygulayabileceğiniz kolay tarif: Yarım limonu direkt olarak akneli bölgeye uygulayın. Gece yatmadan önce uygularsanız ve sabah kalktığınızda durularsanız daha etkili sonuç alabilirsiniz. Siyah noktalar için ise yarım limon suyunu bal ile karıştırıp siyah noktalı bölgeye uygulayın. 20 dakika sonra durulayın.