Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

07.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Bastık zirvede

Haberin Devamı

Zeynep Bastık, müzik platformlarının zirvesinde yer aldı. Şarkıcı, Spotify Türkiye’de ‘Tüm Zamanların En Çok Dinlenen Kadın Sanatçısı’ olarak zirveye yerleşti. Sene başında YouTube’da Türkiye’nin en çok abonesi bulunan bireysel müzik kanalına sahip olan Bastık, aynı platformda ‘Ara’ parçasıyla bir ayda 30 milyon görüntülenmeye ulaştı. TikTok’ta ise ‘Ara’ya,kısa sürede 150 binin üzerinde video çekildi.

Kısa Kısa Cadde

‘Hayvanlar oyuncak değil’

Hilary Swank, terk edilen köpekler için bir çağrıda bulundu. Oyuncu, Instagram hesabından barınaklardaki can dostlarımızın sayısının giderek arttığını belirterek, “Hayvanlar oyuncak değildir. Sahiplenme, karantina günleri için değil; bir ömür için yapılmalıdır. Dünya tam bir karmaşa içindeyken bize karşılıksız sevgi, akıl sağlığı ve amaç duygusu veren canlıları çöpe atıyoruz. Onlara da aynı saygıyı gösterebilsek çok güzel olurdu” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Bodrum’da Havana rüzgarı

Amerika merkezli RLTNYC şirketinin kurucusu ve CEO’su iki kardeş Emir ve Eren Bahadır, anne ve babaları Mine-Cem Bahadır’ın evlilik yıl dönümü için bir davet verdi. Kardeşler, müziği, dekoru ve yemekleriyle Mandarin Oriental Bodrum’da Hollywood stüdyolarını anımsatan Hawai ortamı yarattı.

Davete, Arzu Sabancı’dan Dalia Garih’e, Rula Habbab’tan, Sevda-Can Elgiz çiftine kadar cemiyet hayatının renkli ismi katıldı. DJ Engin Yelkenci’nin çaldığı Latin şarkılarının yanı sıra, Kalipso kralı Metin Ersoy’un oğlu Emir Ersoy’un sesiyle renklendirdiği gecede, Monika Bulanda’nın perküsyon gösterisi Havana rüzgarı estirdi.

Kısa Kısa Cadde

Yaza sanatla veda

Sanata ve sanatçıya olan bağlılığını her fırsatta dile getiren koleksiyonerlerden Leyla Alaton, yazın son demlerinin yaşandığı Bodrum’a sanat galerilerini gezerek veda etti. Yoğun iş hayatına kısa bir süre ara verip hem dinlenen hem sanata doyan iş insanı, Bodrum Pilevneli Galerisi’ni keşfe çıktı.

Kısa Kısa Cadde

Son tatiller

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Tülin ve Derya Kartoz çifti, Bodrum’da tatillerine devam ediyor. Yazın son günlerini güneşin tadını çıkararak geçiren ikili, bol bol eğlendi.

Haberin Devamı

Şimdi okullu olduk!

Kısa Kısa Cadde

Uzun tatil döneminin ardından anaokulu ve ilkokul birinci sınıflarda hafta başında heyecan yaşandı. Anne ve babalarıyla okula giden minik öğrenciler, yeni bir hayata başlamanın mutluluğunu yaşadı. Ders zili çalmadan okullardaki tatlı heyecana ortak olan dost simalar da vardı. Esra ve Fatih Öztürk ailesinin küçük bireyi Lara Bilfen’de okula başlamanın tadını yaşadı. Elif Yazıcı Girgin de çocukları Ela ve Emir ile Açı okullarında ilk gün heyecanı vardı. Nergis ve Enis Pekuysal çifti de evlatları Nevzat ve Melisa’nın ilk gün mutluluğuna ortak oldu. Yurt dışında bir başka heyecan da Masis Ailesi’nde yaşandı. Anne Yasemin Masis oğlu Theo’nun okula başladığı ilk günü bir anı olarak paylaştı.

Kısa Kısa Cadde

Gastronomi deneyimi

Bodrum ve Ege’nin yöresel lezzetlerini, dünya mutfağından lezzet örnekleriyle harmanlayarak farklı damak tatlarını bir araya getiren Be Premium Bodrum, gastronomi deneyimine imza attı. Etkinliğe; Almanya’dan üç Michelin yıldızlı Thomas Bühner, İspanya’dan iki Michelin yıldızlı Paco Roncero, Rusya’dan bir Michelin yıldızlı Anatoly Kazakov, İtalya’dan iki Michelin yıldızlı Anthony Genovese ve Japonya’dan bir yıldızlı Yoji Tokuyoshi katıldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Yeni imaj!

İstanbul cemiyet hayatının önde gelen çiftleri arasından yerini aldıktan sonra giyimleri kuşamları takip edilen çift Hacı ve Nazlı Sabancı‘nın birbirlerine ne kadar çok yakıştıkları her fırsatta konuşuldu. Nazlı Hanım’ın giyim kuşamına gösterdiği titizliği saçına göstermediği de söylentiler arasındaydı. Sabancı, güz mevsimine girişte saç stilini değiştirdi ve büyük beğeni topladı.

Kısa Kısa Cadde

Final 7 Ekim’de

Aslı Filinta danışmanlığında Doku Kumaş Tasarım Yarışması’nın ikincisi başladı. Bu yıl Dokuma, Örme ve Baskı kategorilerinde gerçekleşen etkinlikte, finale kalan tasarımlar 7 Ekim’de Zeugma Mozaik Müzesi’nde sunulacak.

Kısa Kısa Cadde

Kadıköy’de rap rüzgarı

Kadıköy’deki Noah Festival’de binlerce rap tutkunu bir araya geldi. Noah Music Entertainment’in düzenlediği festivalde, Canbay Walker, Mero, Anıl Piyancı, Velet ve Murda gibi isimler müzik şöleni yaşattı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

AKADEMİ KURDU

ASM Akademi ve Doğuş Üniversitesi, Beyti Engin’in yenilikçi yaklaşımıyla oyunculuk akademisi kurdu. Aşkın Şenol, Bedir Bedir, Bihter Dinçel, Burak Sayın, Dilek Tekintaş, Deniz Koloş, Koray Tarhan, Gamze Topuz, Mehmet Ertansel, Hakan Karsak, Sefa Tantoğlu, Selen Domaç, Şenol Sönmez, Tuğçe Karaoğlan, Tuluğ Tırpan, Özlem Tokaslan, Pınar Ataer ve Ulvi Arı eğitim verecek.

Kısa Kısa Cadde

Hem doktor hem şarkıcı

‘Aşk Ölmeye Mahkum’ parçasıyla dikkatleri üzerine Tuğçe Yegül, aynı zamanda acil radyolojisine odaklı çalışan Amerika Kuzey Kalifornia’da Kaiser Permanente’de radyoloji uzmanlığı yapıyor. Şarkıcı, “Amerika’da doktor olarak, Türkiye’de de müziklerle hayatlara dokunmak istiyorum” dedi.

Kısa Kısa Cadde

60 bin kişi eğlendi

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali, 60 bini aşkın müziksevere muhteşem anlar yaşattı. Balat Atatürk Ormanı’nında Bedük, Cem Adrian, Sena Şener, Yüksek Sadakat, The Blaze, Ceza ve morveötesi sahne aldı.

Teklif yağıyor

‘Prestij Meselesi’nde başrol oynayan Biran Damla Yılmaz’a reklam teklifi yağıyor. Dünyaca ünlü bir kozmetik markasının reklamlarında da oynayan oyuncu, firmayla sözleşme yeniledi. Yıldızı parlayan Yılmaz’a, birçok markadan teklif iletildiği öğrenildi.

Kısa Kısa Cadde