Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

08.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Yeni heyecan

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Premium marina ağı D-Marin, önceki gün Punta Faro Marina’da düzenlediği etkinlikle bu marinayı genişleyen ağına resmen dahil etti. Punta Faro, D-Marin grubunun 16’ncı marinası ve İtalya’daki ilk marinası olma niteliği taşıyor. Avrupa’nın dört bir yanından seçkin konuklarını ağırlandığı etkinlikte, D-Marin CEO’su Oliver Dörschuck, Punta Faro Marina’nın D-Marin ağına katılmasının D-Marin müşterileri için yeni bir seyir destinasyonu sunmasının önemini vurguladı.

Kısa Kısa Cadde

Üç boyutlu sonsuz ritim

Dolapdere’de yer alan Dirimart Sanat Galerisi’nde ikinci kez sergisini açan sanat dünyasına yapıtları ile farklı bir boyut kazandıran Jorinde Voigt, ‘Sonsuz Ritim‘ adını verdiği çalışmalarıyla sanatseverlerin karşısına çıktı. Çizgilerini, üç boyuta inşa eden, renkli kağıt ve üzerlerine çizilmiş çizgileri kesmek süratiyle yeniden konumlandırıp katmanlar oluşturduğu eserleri Hazer Özil ev sahipliğinde bir kokteylle tanıtıldı. Sanat dünyasının tanıdık simalarının bir araya geldiği sergi, 25 Eylül tarihine kadar açık kalacak.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Deniz tutkunları

Türkiye’de kadınlara yönelik ilk yelken kupası olma özelliğini taşıyan Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası’nın yedincisi bu yıl gerçekleşti. Deniz tutkunu kadın yelkencilerden oluşan 21 takımın yarıştığı organizasyon, yelkencilerin coşkulu mücadelesine ev sahipliği yaptı. İstanbul Yelken Kulübü iş birliğiyle düzenlenen ve iki gün süren etkinlik, Caddebostan Fenerbahçe-Adalar parkurunda gerçekleşti. Kurumsal, bireysel ve üniversite kadın yelken takımlarının katıldığı kupada birinciliğini Polat Enerji Kadın Yelken Takımı aldı. Destek Sınıfı Overall Birinciliği Polat Enerji Kadın Yelken Takımı kazandı.

En büyük hobisi

Geçtiğimiz hafta Yunanistan’ın Simi Adası’na yelken açan Aktif Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Erengül, iki hafta boyunca yelken sporuyla uğraştı. Yoğun geçen yaz sezonunda enerji şirketini Türkiye’nin ilk 100 önemli firması arasına sokan Erengül, stresini arkadaşlarıyla yelken sporuyla uğraşarak attı. Başarılı iş insanı, Marmaris’den Simi’ye, ardından Patmos’a yelkeniyle geçti.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Vitrinler renklendi

İyilik İçin Sanat Derneği ve Akasya Kültür Sanat iş birliği ile hayata geçirilen Alenen Sanat projesi ile genç sanatçıların eserleri, sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Kısa Kısa Cadde

Multidisipliner bir platform olan Alenen Sanat kapsamında genç sanatçıların eserleri, ‘Vitrinlerin Değişen Yüzü: Sanat’ sergisinin ardından mağaza vitrinlerine taşındı. Eserler, 1 Ekim tarihine kadar sergilenmek üzere Akasya içerisindeki mağazaların vitrinlerinde yerini almaya başladı.

Kısa Kısa Cadde

İmajını yeniledi

Aslıhan Güner, rol alacağı ‘Prestij Meselesi’ filmi için imajını yeniledi. Oyuncu, projede Hilmi Topaloğlu’nun eşi Semiha Hanım’a hayat verecek. Güner, provaları yapılan, çekimleri de haftaya başlayacak yapım için saç rengini değiştirip, kakül kestirdi.