Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

13.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Şarkıcı olacak

Haberin Devamı

Şebnem Bozoklu, ‘Prestij Meselesi’ filmine dahil oldu. Oyuncu, çekimlerine pazar günü başlanacak projede pavyon şarkıcısı Jale karakterine hayat verecek. Mahsun Kırmızıgül’ün aylardır üzerinde çalıştığı yapıma, yeni isimler de katılacak.

Kısa Kısa Cadde

Kendi styling’i beğenildi

Hande Yener, İnci Holding’in 70’inci yılı kutlaması kapsamında İzmir Arena’da konser verdi. Kendi styling’iyle sahneye çıkan şarkıcı, hem tarzı hem de
yorumcu kimliğiyle alkışlandı. Yener, pembe mini elbisesiyle de seyircilerden tam not aldı.

Kısa Kısa Cadde

Çekimler tamamlandı

Onur Tuna, Aslıhan Güner ve Tamer Levent’in başrolünü paylaştığı ‘Hiç’ filminin çekimleri tamamlandı. Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın yaptığı projede, oyuncular setin son gününde bir araya gelerek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Üçlü, “Çok iyi bir psikolojik drama. Böyle işleri okurken de oynarken de büyük keyif alıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Aşkına kavuştu

Adı uzun zamandır kimseyle anılmayan Simge Tertemiz, kabuğundan çıktı. Model, gönlünü Ünal Saral’a kaptırdı. Önceki gün doğum gününde resmen aşkını ilan eden Tertemiz, iş insanıyla mutluluk pozları verdi.

Kısa Kısa Cadde

Dünyaya yayılıyor

Emre Konuk’un yapımcılığındaki Akli Film imzalı ‘Büyük Selçuklu’ serisi dünyaya açılıyor. ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’ ve 19 Eylül’de ikinci sezonu yayınlanmaya başlayacak ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ dizilerinden oluşan yapım, aynı anda Pakistan, Bangladeş, Arnavutluk, Kazakistan, Afganistan, Bosna Hersek ve Azerbaycan gibi 20’den fazla ülkede yayına girecek.

Kısa Kısa Cadde

İlk konser ilk heyecan

Azerbaycan’ın süperstarı Röya, Türkiye’de vereceği ilk konserine hazırlanıyor. Daha önce ‘Kesin Bilgi’ ve ‘Yolun Açık Olsun’ gibi çalışmalarıyla adından söz ettiren sanatçı, 18 Eylül’de Vadi Açıkhava’da ilk kez Türkiye’de sevenleriyle buluşacak. Etkinlik ayrıca Azerbaycan’ın ünlü ismi Üzeyir Hacıbeyov’un hatırasını yaşatmak için ülke çapında kutlanan 18 Eylül Milli Müzik Günü’ne denk gelecek.

Kısa Kısa Cadde

Ödül verdi

Burcu Esmersoy, önceki gün Beykoz’da gerçekleşen Oral-B Boğaziçi Triatlon Yarışı’nın yüzme etabını başlatan düdüğü çaldı. Türkiye’den ve çeşitli ülkelerden 800 triatletin katıldığı etkinlik yoğun ilgi gördü. Bu sporun büyük dayanıklılık gerektirdiğini söyleyen sunucu, triatlonun daha çok tanınması için destek olduğunu belirtti. Esmersoy, ardından sonra kazananları tebrik ederek, ödüllerini verdi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

İzdiham yarattı

Yıldız Tilbe, önceki gün Antalya’daki Illusion Event Hall’de sahneye çıktı. Kıyafetiyle dikkatleri üzerine çeken sanatçı, hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı. Gece boyunca şarkıcıya hep ağızdan eşlik eden Tilbe sevenleri, görüntü almak için adeta izdiham yarattı.

Kısa Kısa Cadde

Yeni proje için anlaştı

Oyuncu kadrosunda Meral Kaplan, Hülya Diken, Korkmaz Polat, Selçuk Kılıç, Tayfun Sav ve Yıldız Uslu gibi isimlerin yer aldığı ‘Annis Ölüm Gecesi’ filminin çekimleri Düzce’de tamamlandı. Projede arkeoloğu canlandıran Uslu, “İlk sinema filmimin heyecanını yaşadım” dedi. Oyuncu, setteki uyumuyla yönetmen Adem Uğur’un çekeceği yeni film için de anlaştı.

Kısa Kısa Cadde

Kahkahalar estirecek

Emrah Kaman, tek kişilik gösterisi ‘Yüksek Gerilim’le Türkiye’yi karış karış gezmeye hazırlanıyor. Oyuncunun, karşılaştığı durumların efsane hikayelerini kendine has mizahı ve esprileriyle anlattığı yapım, 15 Eylül ile 12 Kasım tarihleri arasında dokuz şehirde seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Evlendiler

Orçun Kaptan ve Damla Cercisoğlu, dünyaevine girdi. Birlikte rol aldıkları dizi setinde tanışıp, 15 yıl sonra aşk yaşamaya başlayan ikili, Beyoğlu Ses Tiyatrosu’nda yapılan nikah töreniyle beraberliklerini resmileştirdi. Törende damadın şahitliğini yapımcı Bora Onur ve Elif Durdu Şensoy yaparken, gelinin ise Hakan Altıner ile Dilek Türker üstlendi.

Kızıyla düet

Volga Tamöz, kariyerinin 30’uncu yılında büyük bir sürpriz yaptı. Müzisyen, 16 yaşındaki kızı Yaz’la iş birliği gerçekleştirdi. Tamöz’ün 16 yaşındaki kızı Yaz’la İngilizce yeni teklisi ‘Oh LaLa’, cuma günü 22 etiketiyle yayınlanacak.

Kısa Kısa Cadde

Bebekleri erkek olacak

Nihat Doğan ve Metin Şentürk, Başarı Hastanesi İşletme Müdürü Can Yapıcı ile Micra Ofis Mobilyaları firmasının sahibi Miray Yılmaz’ın Kalamış Galatasaray Sosyal Tesisleri’ndeki düğününe katıldı. Doğan, gecede mini bir konser verdi. Geçtiğimiz günlerde Arzu Doğan’la evlenen şarkıcı, erkek bebek beklediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde