Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

16.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Kişisel sergiler

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Pilevneli, Nevin Aladağ ve Serkan Sarıer’in kişisel sergilerine ilk kez ev sahipliği yapıyor. 13 Eylül’de açılan sergilere Pilevneli kurucusu Murat Pilevneli, Aslı Pamir, Nevin Aladağ ve Serkan Sarıer’in ev sahipliğinde Revna Demirören, Evren ve Arhan Kayar, Hande Can, Sinan Temo, Zerrin ve Zafer Yıldırım, Eser-Mustafa Başar, Gökay Gündoğdu gibi isimler katıldı. Aladağ’ın ‘Jamming’ isimli sergisinin küratörlüğünü Adam Szymyczyk üstleniyor. Aladağ’ın son dönem işlerine odaklanan bir araştırma olarak tasarlanan ‘Jamming’ sergisi, galerinin ilk üç katına yayılıyor. Sarıer’in alışmalarında, endişelerini dile getirmek amacıyla erkek bal arılarını kullanıyor.

Kısa Kısa Cadde

Dayanışma kutlaması

Moda Caferağa mahallesinde açtığı Limonitaclub’de hizmet veren aşçı Deniz Yoldaş ve ekibi, önceki gün önemli bir kutlama yaptı. Kısa zamanda tarihi atmosferdeki binalarında yaptıkları yemeklerle büyük beğeni toplayan Yoldaş, önceki gün aşçı dayanışması alanında kazandıkları ödülü, Hollanda Büyükelçisi Marjanne Kwaasteniet ile eşi ve milenyum yıldızlı şef Thomas Maxmillan’la birlikte kutladı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

İlginç fotoğraf teknikleri

Ünlü fotoğraf sanatçısı ve yazar Can Sarıçoban’ın Küratörlüğünü üstlendiği Tomas Hetmanek ve Uğur Başaran’ın da çalışmalarının olduğu birbirinden ilginç fotoğraf tekniklerinden oluşan eserler ’Three Extremes’ adıyla, Gama Art Gallery’de sergileniyor. Çalışmalar 8 Ekim’e kadar sanatseverlerin izleniminde olacak.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Anlamlı güne özel davet

Sanatçı Görkem Candan’a ait hiperrealist silikon Atatürk Heykeli’nin Pera Palas’taki Atatürk Müze Odası’na yerleştirilmesini sağlayan, Bedri Baykam, Ertan Özyiğit ve Gaye Donay’ın da bulunduğu 16 bağışçının, Leaderscxo kurucusu Cenk Dağcı’nın ve eserin sanatçısı Görkem Candan’ın katılımıyla aynı mekanda bir resepsiyon gerçekleştirildi. Heykelin yanında bulunan plakette, eserin hediye edildiği ‘Leadersxco Atatürk Balosu Mika-Der Gecesi 19 Mayıs 2022’ isimli Cenk Dağcı’nın düzenlediği organizasyonda bağış sağlayan isimlere yer verildi ve bu eserin Pera Palas Atatürk Müze Odası’nda sergileneceği belirtildi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Sevgi yumağı

İş dünyasına olduğu kadar sanata da Ankara da sahibi olduğu Evliyagil Müzesi ve İstanbul’da Evliyagil Galeri ile destek veren Sarp Evliyagil, önceki gün mutlu halini sosyal medyadan hesabından paylaştı. İş insanı Evliyagil Galeri’de Beral Madra’nın küratörlüğünde açılacak ‘Ten ve Ruh’ adını taşıyan sergi öncesinde, The Marmara’da kızı ve eşiyle sevgi yumağı olmanın keyfini dostlarıyla paylaştı.