Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

21.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

İleri dönüşüme destek

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Tosyalı Holding, Contemporary Istanbul Vakfı ile sanatta ileri dönüşümü desteklemek üzere başlattığı uzun soluklu iş birliğini devam ettiriyor. Bu kapsamda farklı prensiplerden beş sanatçının katıldığı Artist in Residence programında (sanatçıların hurda ve atık malzemelerden yarattığı sanat eserleri, 22 Eylül’e kadar Contemporary Istanbul’un 17. edisyonunda Tersane Istanbul’da sergileniyor.

Hyde Park’a komşu olmak

Kısa Kısa Cadde

Dünya devi Knight Frank Global’in Türkiye’deki resmi ortağı ve Türkiye’nin global emlak markası Gred, gerçekleştirdiği bir basın toplantısıyla Londra’daki ‘The Whiteley’ projesini Türkiye’de satışa sunduğunu duyurdu. Toplantının açılış konuşmasını yapan Gred Global Kurucusu ve CEO’su Meltem Türker, Türkiye için sınırlı sayıda kotanın bulunduğu projeden konut satın alma fırsatı yakalayanların, Hyde Park’a sadece beş dakikalık yürüme mesafesinde olmanın ayrıcalığına sahip olacaklarının müjdesini verdi.

Haberin Devamı

Tuvale yansıyan at sevgisi

Kısa Kısa Cadde

Türkiye Jokey Kulübü tarafından; resim sanatçılarımızı At temalı eserler yaratmaya teşvik etmek amacıyla 11’incisi düzenlenen ‘At, At Sevgisi ve At Yarışı’ konulu geleneksel resim yarışmasının ödül töreni çok sayıda davetli ve sanatseverin katılımıyla gerçekleştirildi. Birgül Ergün ’e ait ‘Padok’ adlı eser birinci, Özge Başeğmez ’e ait ‘İlk Heyecan Son Düzlük ‘ adlı eser ikinci, Elçin Mustafayev’e ait ‘Fotofiniş ‘ adlı eser üçüncü seçildi.

Çırağan Sarayı’nda mutlu son

Kısa Kısa Cadde

Afrika’da ve birçok ülkede ticari faaliyetler yürüten Lokman Sever’in, kendisi de bir iş insanı olan oğlu Zeki Sever, cemiyet hayatının tanınmış ailelerinden Banu Ali Volkan çiftinin kızları İpek Alp’in düğünleri, hafta sonu Çırağan Kempinski Otel’de gerçekleşti. Cemiyet hayatının pek çok tanınmış ailesinin bir araya geldiği rıhtımda kokteylle başlayan davet, dostları buluşturdu. Tuvana Büyükçınar Demir ve eşi Selim Demir’in sahibi olduğu A-46 firmasının yaptığı muhteşem dekor ve meşaleler arasında kıyılan nikahta, mutlu anlar yaşandı.

Boğaz’da kutlama

İstanbul Boğazı’nın Kuruçeşme semtinde yer alan Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’un rıhtımı neşeli bir kutlamaya ev sahipliği yaptı. Yıllar yılı ayrılmaz arkadaşlıklarıyla tanınan ve uzun yaz tatilinden sonra bir araya gelen dostlar, Aslı Şen ile Arzu Sabancı’nın doğum gününü kutladı. Müşterek kutlamada Fatoş Mildon, Berna Çebi, Zafer Kozanoğlu, Berrin Zorlu, Deniz Caner, Yonca Ebuzziya Ayşegül Afacan Köksal ve Melis Ağazat gibi isimler bir araya geldi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Eğlenceli geçen partide Epos 7 Derneği’nin üyelerinin oluşturduğu masada yeni projeler konuşuldu. İlerleyen saatlerde doğum günü pastasının mumlarını alkışlar arasında üfleyen dostlar, mutlu anlar yaşadı.

Aşk yaradı

Aslı Turanlı, dizideki partneri Burak Çelik’le aşkını Instagram’dan ilan etti. Oyuncunun, sevgilisiyle pozuna beğeni yağarken, işleri de açıldı. Projesi biter bitmez senaryo okumaya başlayan Turanlı’nın, birçok markadan da reklam teklifi aldığı öğrenildi.

Kısa Kısa Cadde

‘Engellendim!’

Yonca Evcimik, ‘Özgür Aras’la Baş Başa’ isimli radyo programına konuk oldu. 1995 yılında çıkardığı ‘I’m Hot For You’ albümü hakkında konuşan şarkıcı, yurt dışında başarı elde etme hakkının elinden aldığını söyledi. Evcimik, “O dönem önümü kestiler, engellendim ama hiç kimseye de yurt dışına açılmak nasip olmadı. Kimseye ah etmedim ama çok üzülmüştüm” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Vizyon için gün sayıyor

Oyuncu kadrosunda Aslıhan Gürbüz, Serpil Gül, Gizem Güçlü, Yasemin Szwalowski, Mehmet Yılmaz Ak ile Ersin Arıcı gibi isimlerin yer aldığı, yönetmenliğini ve senaristliğini Gizem Kızıl’ın üstlendiği ‘Bana Karanlığını Anlat’ filmi, 23 Eylül’de vizyona girecek. Kara komedi türündeki yapım, vefat eden Veli Bağdatlı’nın gasilhaneye getirilmesiyle aile arasında gizli kalmış tüm çatışmalar su yüzüne çıkmasını anlatıyor.

Kısa Kısa Cadde

İlgi gören fotoğraf 

Burak Özçivit’le evliliğinden Karan isimli bir oğlu olan Fahriye Evcen, ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Yaklaşık beş aylık hamile oyuncu, önceki gün sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğrafla ilgi gördü. Evcen’in karnına yatan köpeğiyle karesi, kısa sürede hayranlarından binlerce beğeni ve yorum aldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

‘Aldatılma duygusu kolay yaşanmıyor’

Zuhal Olcay, İST Dergi’ye röportaj verdi. “Aşk size neler yaşattı?” sorusuna sanatçı, “Sancılı, üzüntülü, aldatmalı, aldatılmalı birliktelikler yaşadım. İnsan o aldatılma duygusunu tabii kolay yaşamıyor. Çok ağlıyor, üzülüyor, güçlü durmaya, olmuyorsa güçlü görünmeye çalışıyor. Bundan sonra sadece sakin ve huzurlu bir hayat istiyorum. Aşktan beslenmeye devam” cevabını verdi.

Kısa Kısa Cadde

Doğum hediyesi aldılar

Ece Seçkin, eşi Çağrı Terlemez’le Aqua Florya AVM’de objektiflere takıldı. Doğum yapan Merve Özbey’e hediye aldıklarını söyleyen şarkıcı, “Birazdan ziyaretine gideceğiz” dedi. Evliliklerinde birinci yılı doldurduklarını anlatan Seçkin, “Her şey yolunda, ilişkimiz güzel gidiyor” diye konuştu.

Kısa Kısa Cadde

Uzay temalı parti

Burcu Esmersoy, Maybelline New York’un yeni ürünü Lash Sensational Sky High Kozmik Siyah Maskara’nın tanıtım gecesine katıldı. Sunucu, uzay temalı partide seksi kıyafetiyle bakışları üzerine topladı. Katılımcıların makyaj konusunda yeni deneyimler yaşadığı etkinlik, geç saatlere kadar sürdü.

 

Kısa Kısa Cadde

YENİ SEZON YENİ KONUK!

Radyo D ve Dream Türk, yeni yayın dönemine bu hafta başlıyor. Bugün başlayacak programların ilk konuğu ise Ziynet Sali olacak. Sanatçı, saat 14.00’te Dream Türk’te Refik Sarıöz’ün sunduğu ‘Deşarj’ programına, saat 15.00’te ise Radyo D’de Hilal Özgani’nin sunduğu ‘Popüler D’ye konuk olacak.

Kısa Kısa Cadde

Hüzün verecek

Batuhan Kordel’in yeni parçası ‘Yabancı Tavanlar’ Sony Music Türkiye etiketiyle cuma günü çıkacak. Şarkıcı, söz ve müziği kendisine ait eseriyle dinleyenleri masum ve hüzünlü bir yolculuğuna çıkaracak.

Kısa Kısa Cadde

Müzik ziyafeti

Fahir Atakoğlu, Troya Kültür Yolu Festivali’nde sahne aldı. Sanatçıya, Begüm Obiz eşlik etti. 2 bin kişinin doldurduğu Kilitbahir Kalesi Açıkhava Sahnesi’nde ikili, müzik ziyafeti yaşattı.

Kısa Kısa Cadde

Teklif bekliyor

Selda Alkor, katıldığı bir programda, “Benim gerçek oyunculuğum dizilerle ortaya çıktı, ama şimdi dizilerden değil; kısa filmlerden teklifleri geliyor” dedi. Sanatçı, İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ı beğendiğini de sözlerine ekledi.

Kısa Kısa Cadde

İlk durağı Meksika

Rec Rocero lakaplı Recep Işık, YouTube’da sevenleriyle buluşacak. ‘Rec’in Dünyası’ adlı kanal açan müzisyen, dünyanın farklı yerlerinden izlenimlerini aktaracak. Rec Rocero, geçtiğimiz haftalarda Meksika’ya gitti.

Kısa Kısa Cadde

Kısa film olacak

80’li yıllara damgasına vuran ‘Kara Şimşek’ dizisi, ilk kez kısa film olacak. Yapımcı Ramiz Özbay ve Gönül Kahvesi birlikteliği ile özel getirilen projenin başrolü Rebecca Holden, orijinal Kitt aracıyla poz verdi.