Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

27.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Sezonu ‘Soyağacı’yla açıyor

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kuzgun Art Space yeni sezona, çağdaş sanatın yetenekli isim ve projelerini uluslararası sanat arenasına taşımak üzere KUN Art Space adıyla devam etme kararı aldı. 2022-23 Sezonunu Basako’nun ‘Soyağacı’ adlı kişisel sergisiyle açan galeri, kısa süre önce kurularak Çukurova bölgesindeki en kapsamlı sanat galerileri arasında yer almayı başardı. Sergi, 8 Ekim-6 Kasım tarih aralığında Adana KUN Art Space’de izlenebilir.

Bosphorus Cup’a büyük ilgi

Kısa Kısa Cadde

Bosphorus Cup’ın ikinci gününde, İstanbul Boğazı’nda yelkenliler renkli görüntülere sahne oldu. Bosphorus Cup Kurucusu Orhan Gorbon’un ev sahipliğinde gerçekleşen ve yoğun ilgi gören etkinliğe Kerem Bürsin, Begüm Kütük, Erdil Yaşaroğlu, Serkan Çayoğlu, Arzu Kunt, Başak Boztepe Gorbon, Mark Willis ve Yiğit Sezgin gibi isimler katıldı.

Haberin Devamı

Görkemli gece

Kısa Kısa Cadde

Sevil Dolmacı Art Gallery, Amerikalı Sanatçı Ross Bleckner’in Türkiye’deki ilk kişisel sergisi Angels in Your Head’in onuruna özel bir yemek davetine ev sahipliği yaptı. Sanatçının da katıldığı bu görkemli gecede, İpek Özilhan Özkan-Özlem Taşer, Sevim Uyar-Esra Fazlıoğlu, Milka Karaağaçlı, Nuri-Dicle Öztaşkın, Aykut-Mutlu Ferah ve Nora-Tanya Kalpakçıoğlu gibi cemiyet dünyasından simalar yer aldı. Dünyaca önemli sanatçılar Bosco Sodi, Cody Choi, Robert Janitz, Ergin Çavuşoğlu, Ekrem Yalçındağ gibi isimlerin yanı sıra yurt dışından Manfred Möller gibi koleksiyonerler de sanatseverlerle buluştu.

Cevapsız sorular

Kısa Kısa Cadde

John Mayer, önceki akşam Santa Monica’da arkadaşlarıyla felekten bir gece çaldı. 44 yaşındaki müzisyen, İtalyan restoranı Giorgio Baldi’de yemek yedi. Çıkışta görüntülenen Mayer, soruları cevapsız bıraktı.

Vaftiz anne oldu

Kısa Kısa Cadde

Ana Beatriz Barros, arkadaşı Patricia Amorim de Souza’nın kızı Teresa’nın vaftiz annesi oldu. Törenden kareleri paylaşan model, “Çok özel bir gün, vaftiz kızım Teresa’nın vaftiz töreni. Bu büyük bir onur. Seni sonsuza kadar seveceğim” ifadelerini kullandı.

Kısa Kısa Cadde

Oyun dolu yıllara!

Kısa Kısa Cadde

Pierce Brosnan, eşi Keely Shaye’nin doğum gününü kutladı. 1.7 milyon takipçili Instagram hesabından birlikte fotoğraflarını yayınlayan oyuncu, “Doğum günün kutlu olsun canım. Seni çok seviyorum. Aşk, hayat, iş ve oyun dolu yıllarımız var önümüzde!” notunu düştü.

Haberin Devamı

Diva geliyor!

Kısa Kısa Cadde

Fado’nun divası Mariza, ülkemize gelmeye hazırlanıyor. Mozambik asıllı sanatçı, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında 2 Ekim’de İstanbul AKM ve Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında 3 Ekim’de CSO Ada Ankara’da müzikseverlerle buluşacak.

Beyazlar içinde

Kısa Kısa Cadde

Margot Robbie, ‘Amsterdam’ filminin Londra prömiyerine katıldı. Afterparty’de görüntülenen dünyaca ünlü oyuncu beyazlar içinde Bottega Veneta kombiniyle büyük beğeni topladı.

 

Örnek hareket

Yasemin Allen, Garanti BBVA ve Deniz Temiz Turmepa ile birlikte 30 kişinin katıldığı etkinlikte, Rumeli Feneri Kalesi’nin hemen yanında bulunan koyda atık temizliği yaptı. Geçtiğimiz günlerde Kilyos sahilindeki çevre kirliğine tepki gösteren oyuncu, grupla yarım saatlik sürede, 101 kiloyu aşan atık topladı.

Kısa Kısa Cadde

Super Bowl sürprizi!

Haberin Devamı

Rihanna, uzun süren müziğe verdiği arayı sonlandırmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda anne olan Barbadoslu şarkıcı, Super Bowl’da performans sergileyecek. Riri, Instagram’dan yaptığı toplu paylaşımla büyük heyecan uyandırdı.

 

Müzik ziyafeti

Kısa Kısa Cadde

Hülya Avşar, Kıbrıs’ta hayranlarıyla buluştu. İki saat performans sergileyen sanatçı, repertuvarıyla sevenlerinin beğenisini topladı. Melih Yazgan imzalı, derin bacak ve göğüs dekolteli kıyafetiyle dikkat çeken Avşar, dinleyicilerinin uzun süren alkışlarıyla sahneden ayrıldı.

'Çocuğunuzu teşvik edin’

Kısa Kısa Cadde

Melek Mosso, Kıbrıs’ta konser verdi. 9 yaşından beri şarkı söylediğini anlatan Mosso, “İlk konserim evimizin balkonundaydı ve ‘Keklik Gibi’ türküsünü söylemiştim. Lütfen çocuğunuz ne yapmak istiyorsa teşvik edin. Benim babam öyle yaptı” diye konuştu. Şarkıcı, daha sonra en sevilen eserlerini seslendirdi.

‘Bazen sıkılıyorum’ 

Kısa Kısa Cadde

Ebru Akel, bir güzellik merkezinin açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Her kadının morali bozuk olduğundan güzellik merkezilerinde terapi gördüğünü ifade eden sunucu, “Bazen güzel olmaya çalışmaktan sıkıldığım zamanlar oluyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Dev koro

Kısa Kısa Cadde

Atiye, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Nar Festivali’nde konser verdi. Son parçası ‘Dalgana Bak’la ritmik bir açılış yapan şarkıcı, ‘Budur’, ‘Salla’, ‘Aşkistan’, ‘Ya Habibi’ ve ‘Soygun Var’ı art arda seslendirdiği eserleriyle 30 bin kişiyi dans ettirdi. Atiye, darbuka çalarak sevenlerini bir kez daha hayran bıraktı.

Şampiyon oldu

Kısa Kısa Cadde

Uluslararası Dinamik ve Pratik Atış Sporları Kulübü’nde iki yıldır sportif atıcılık yapan Oğulcan Engin, Polonya’da düzenlenen 2022 IDPA Baltic Championship’e katıldı. 112 kişi arasında genel klasmanda 10’uncu olan işletmeci, ‘Optics Expert’ kategorisinde ise şampiyon oldu. Fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşan Engin, takipçilerinin takdirini kazandı.

Yazarlar